Poslušajte novu pjesmu sastava "The Strokes"

Nova pjesma zove se „All The Time“ i predstavlja prvi singl sa predstojećeg albuma koji nosi naziv „Comedown Machine“ i stiže 25. marta
55 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 20.02.2013. 12:24h

Nedavno je u muzičkom svijetu odjeknula vijest o novom albumu američkog sastava "The Strokes". Novo izdanje nosi naziv „Comedown Machine“ i stiže 25. marta.

Nova pjesma zove se „All The Time“ i predstavlja prvi singl sa predstojećeg albuma. "The Strokes" su nedavno svojoj publici poklonili potpuno novi singl „One way tiger“, ali on se najvjerovatnije neće naći na novom izdanju. Reakcije fanova na novi singl su podijeljene.

Glasine o novom albumu potrvrdio je gitarista benda Albert Hamond, objavivši da bend završava rad na petom albumu. O zvuku na novom albumu Hamond je rekao: „Stvari na kojima radimo su potpuno nevjerovatne. Imamo malu pomoć nekoliko prijatelja koji su muzički inženjeri i producenti. Mislim da u načelu neće puno toga biti drugačije. Da, nešto će se razlikovati zvuk, ali svako ko nas je volio do sada neće ostati razočaran.“

Kada je upitan da li će se album razlikovati od prethodnog izdanja „Angels“, on je rekao: „Ne mislim da će pjesme otići u nekom drugom pravcu. Očigledno je da će biti nekih promjena, ali mislim da "The Strokes" ostaju The Strokes."

Bonus video: