Premijera: Pogledajte spot podgoričkog rok muzičara

"Priča spota govori o nečemu što više ne postoji, a i dalje je budno ili prisutno. Vidjećete sve već u spotu", kazao je muzičar za "Vijesti"
82 pregleda 4 komentar(a)
Vladimir Zaputović, Foto: Privatna arhiva
Vladimir Zaputović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 26.06.2018. 18:14h

Podgorički rok muzičar Vladimir Zaputović snimio je spot za numeru "Don't Dream It's Over" .

Premijerno pogledajte spot:

U pitanju je kompozicija koja se našla na njegovom aktuelnom albumu "Infinity". Zaputović, koji je inače i član trip hop grupe Beatz & Rhymes, je objavio svoje četvrto izdanje početkom ove godine. Album koji je snimljen u njegovom kućnom studiju sadrži osam pjesama i besplatno se može preuzeti sa Zaputovićeve Bandcamp stranice.

"Za mene je ova stvar pored 'Infinity' instrumentala najbolja i zato sam odlučio da za nju snimim spot. Priča spota govori o nečemu što više ne postoji, a i dalje je budno ili prisutno. Vidjećete sve već u spotu", kazao je muzičar za "Vijesti".

On je u februaru objavio ekranizaciju naslovne numere sa albuma, a i za ovu je bila zadužena ista ekipa.

"Spot je sniman na Ćemovskom polju 10. juna, žurili smo zbog zalaska sunca da uhvatimo sve to kako bi trebalo. Za kameru su bili zaduženi kao i prošlog puta Filip Rašović i Radoje Burzan koji su za malo vremena uradili super posao. Montažu je radio Radoje", otkrio je Zaputović.

Kada su u pitanju reakcije na njegov album, on je istakao da je zadovoljan, "ali ne previše".

"Ne znam da li je to nepotrebni hejt koji preovladava među muzičarima ili jednostavno ne razumiju tu vrstu muzike. Ostalima hvala puno na podršci. U svakom slučaju, moji dalji planovi su sviranje i snimanje, imam ideja, imam inspiracije", zaključio je podgorički roker koji je nedavno i kao član grupe Beatz & Rhymes objavio album novi EP.

Bonus video: