Bojan Marović snima spot kao poklon za 8. mart

Ovaj muzičar otkrio je i zašto još nije otišao za Meksiko, gdje je kako je prvobitno najavio, trebalo da glumi u filmu “Crne stijene”
91 pregleda 6 komentar(a)
Bojan Marović, Foto: Privatna arhiva
Bojan Marović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 13.02.2013. 14:51h

Popularni crnogorski pjevač Bojan Marović, za 8. mart će pokloniti damama, ali i drugim fanovima spot za pjesmu “Koliko volim te ja”.

“Spot se uveliko poducira, a premijera će biti 8. marta. Nakon toga ću raditi na projektima koje ću realizovati u maju, ali ima puno do tada”, kazao je za “Vijesti” Marović, koji nije želio da precizira kakvi projekti su u pitanju, ali je dodao da će biti i koncerata.

Ovaj muzičar otkrio je i zašto još nije otišao za Meksiko, gdje je kako je prvobitno najavio, trebalo da glumi u filmu “Crne stijene”.

“Za sada sam na ledu i tako će biti narednih nekoliko dana. Ukoliko ne budem otišao do ove nedjelje, neću ni ići i pored toga što je sve bilo isplanirano, jer imam puno svojih obaveza. Trenutno je sve do naše produkcije”, prokomentarisao je on.

Marović je, ispričao nam je ranije, nakon što je meksička produkcija odlučila da iskoristi njegovu pjesmu kao uvodnu numeru za film, dobio ponudu da tumači doktora koji spasava život djevojčica, a zatim je po planu trebalo i da održi humanitarni koncert sa zvijezdama Južne Amerike.

Bonus video: