"Supremacy"

Britanski sastav "Muse" objavio novi spot

Britanski sastav Muse objavio je je spot za pesmu "Supremacy", koja se nalazi na njihovom još uvijek aktuelnom albumu iz 2012. godine "The 2nd Law"
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.02.2013. 21:16h

Britanski sastav Muse objavio je je spot za pesmu "Supremacy", koja se nalazi na njihovom još uvijek aktuelnom albumu iz 2012. godine "The 2nd Law". U spotu je prikazana grupa mladih gotičara, koji provode vrijeme na plaži.

U međuvremenu, članovi benda su nedavno otkrili da već razmišljaju o radu na novom, sedmom albumu. Ni jedan podatak još uvek nije poznat, osim što su upozorili fanove da ne očekuju album uskoro.

Bubnjar Dominik Hauard je rekao: "Met i ja uslovno govorimo o novom albumu. Govorimo o tome kada i kako ćemo ga snimati, ali nemamo još uvijek nikakve muzičke ideje". Iako fanovi priželjkuju novi album što prije, bubnjar je na to rekao: "Mi ćemo biti na turneji barem narednih godinu dana, ako ne i 14 mjeseci."

Dakle, moraćemo malo više da sačekamo prije nego čujemo njihove nove pjesme. Do tada pogledajte kako izgleda spot za pjesmu "Supremacy".

Galerija

Preporučujemo za Vas