Indigo Pop na Domaćici: Neka glasa kome nije mrsko

"Nadali smo se da ćemo tu da se pojavimo, to je bio cilj. A sad, znaju nas u regionu dosta više nego u Crnoj Gori, pa će valjda i glasati"
1 komentar(a)
Ažurirano: 05.02.2013. 08:58h

Podgorički sastav Indigo pop dospio je na Domaćicu, top listu MTV Adrije i od nedjelje se nalazi na 19. mjestu sa spotom za pjesmu "Instant anđeo".

Ovo je prvi put da se jedan crnogorski pop-rok sastav našao na pomenutoj listi, kao i da su na istoj zastupljena dva izvođača iz Crne Gore, jer uz Podgoričane u konkurenciji je i MC Marko sa pjesmom "Osekni se" na kojoj je sarađivao sa Sky Wikluhom i Ajs Nigrutinom.

"Nadali smo se da ćemo tu da se pojavimo, to je bio cilj. A sad, znaju nas u regionu dosta više nego u Crnoj Gori, pa će valjda i glasati. Bitno je ostati što duže na toj listi, jer ipak su u pitanju dosta poznatija imena, uglavnom", smatra Boris Vuksanović, frontmen Indigo popa.

On je za "Vijesti" kazao da su obavijestili svoje fanove i prijatelje putem socijalnih mreža da mogu glasati za njih kako bi se zadržali na top listi, ali ne previše agresivno.

"Izbacili smo obavještenje o čemu se radi, pozvaćemo narednih dana one kojima se sviđa pjesma da glasaju i to je to. Nismo previše agresivno krenuli u tu kampanju, bitno je da ljudi znaju i da se nešto dešava, pa neka glasa kome nije mrsko", kazao je on.

Vuksanović je najavio da će poslati spot i drugim regionalnim medijima u narednih 15-20 dana. Odnosom domaćih medija prema rok bendovima kaže da je zadovoljan i da su sve crnogorske TV stanice spot za "Instant anđeo" ispratile korektno.

"Relativno sam zadovoljan što se odnosa tiče, ali nema tu puno prostora realno, sve je to kratkog daha. Ali šta je tu je. Vjerujem svakako da bi i sami bendovi možda mogli malo više da se potrude oko toga", smatra pjevač i gitarista.

On je kazao i da je bitno da se jedan bend iz Crne Gore pojavio na MTV listi kako bi se pokazalo regionu da se iz naše države mogu čuti raznoliki zvuci.

Galerija

Bonus video: