Pjesme uz koje su se mnogi zaljubljivali: Sergej za Dan zaljubljenih u Areni

„U Rusiji imam veliki broj fanova, čak i poziv da organizujem koncerte u Moskvi”, otkrio je Sergej Ćetković
4 komentar(a)
Ažurirano: 05.02.2013. 18:28h

Crnogorska pop zvijezda Sergej Ćetković na Dan zaljubljenih, 14. februara, pjevaće u Kombank Areni u Beogradu, a za ovaj događaj svakodnevno se priprema sa bendom.

"Pripreme za sada teku odlično. Već imam iskustvo što se tiče Arene, tamo sam imao koncert prije dvije i po godine koji je odlično prošao. Zato je sada velika odgovornost napraviti ponovo tako dobar muzički hepening "ističe Ćetković.

Publika će imati priliku da čuje dvije nove pjesme - "Još volim te" i "Zbog nas".

"Pored te dvije nove pjesme, riješili smo da na ovom koncertu sviramo i neke stare, koje već godinama na nastupima ne izvodim kako bih publiku podsjetio i na njih. Ovaj koncert biće svakako drugačiji od onog prije dvije i po godine, ne samo po repertoaru, već ćemo se truditi da napravimo intimnu atmosferu, kao u pozorištu" objašnjava Ćetković.

Za razliku od prethodnog koncerta kada su mu gosti iznenađenja bile Neverne bebe, ovoga puta Sergej je najavio ko će to veče s njim pjevati.

"Gost na koncertu biće mi italijanski pjevač Sal da Vinči. To je pjevač iz Napulja koji je tamo dosta popularan. Saradnja s njim krenula je prije nekoliko mjeseci. Ima predivan glas, njegujemo sličan stil muzički, tako da će nam se glasovi odlično uklopiti" otkriva on, dodajući da će njih dvojica to veče zajedno pjevati Ćetkovićev najveći hit "Pogledi u tami”.

"Uvijek me je zanimalo kako bi moje pjesme zvučale na stranom jeziku" priznaje Ćetković, dodajući da će dio teksta otpjevati i na našem jeziku "jer su se uz te stihove mnogi zaljubljivali".

"To mi je, da kažem, najbliži jezik jer sam odrastao uz italijansku muziku. Mada, mislio sam da ću prije snimiti neku od svojih pjesama na ruskom, jer tamo imam veliki broj fanova, čak i poziv da organizujem koncerte u Moskvi" kaže Ćetković.

On obećava da će za sve koji dođu pripremiti još iznenađenja.

Za Ćetkovićev spektakl u Areni vlada veliko interesovanje, pa se nada da će i ovaj koncert biti rasprodat kao i prethodni. Cijene karata se kreću od 1500 (oko 15 eura) do 2700 dinara (oko 27 eura).

"Karte se za sad odlično prodaju i za sada je organizator ovog događaja, Kombank arena, veoma zadovoljan i tim segmentom. Daću sve od sebe da to svima koji dođu bude nezaboravno veče" obećava Ćetković.

Galerija

Bonus video: