Depeche Mode objavio spot za pjesmu "Heaven"

Pjesma je najava novog albuma "Delta Machine" koji će biti objavjen 26. marta
2 komentar(a)
Ažurirano: 01.02.2013. 20:04h

"Depeche Mode" objavio je singl "Heaven", kojim najavljuje novi studijski album koji će se u prodaji naći krajem marta. Za pjesmu je urađen i spot, a novo izadanje, prema riječima članova benda, biće povratak na njihov prepoznatljiv zvuk.

"Pisanje ovog albuma je bilo nevjerovatno teško jer sam želio da zvuk bude veoma moderan"

Na radio stanici "Los Anđeles" ove srijede, dan ranije nego što se očekivalo, premijerno je puštena nova pjesma britanskog benda "Depeche Mode", "Heaven", prenosi Huntington post.

Pjesma je najava novog albuma "Delta Machine" koji će biti objavjen 26. marta.

Najbolje godine

Martin Gor, gitarista grupe i autor pjesama rekao je da je novim numerama želio da "Depeche Mode" vrati u njegove najbolje godine.

Posljednji album ovog benda “Sounds of Universe” objavljen je 2009. godine

"Pisanje ovog albuma je bilo nevjerovatno teško jer sam želio da zvuk bude veoma moderan. Želim da se ljudi osjećaju dobro dok ga slušaju, da osjeti neki mir. Ima nečeg magičnog u njemu", rekao je Gor.

Albumom je zadovoljan i pjevač Dejv Gahan.

"Radeći na ovom izdanju, potpuno smo promijenili našu ideju kako da napravimo album. Kada smo udarili u zid i shvatili da on zvuči suviše normalno, preokrenuli smo ga i dali mu organski zvuk "Depeche Mode". "Delta Machine" se ne razlikuje od toga i jedva čekam da ga svi naši fanovi čuju", izjavio je frontmen benda.

Posljednji album ovog benda “Sounds of Universe” objavljen je 2009. godine, ali nije ponovio komercijalni uspjeh ranijih albuma.

Galerija

Bonus video: