Nina Žižić sa Who See klapom na Eurosongu

"Tražili su ženski vokal i razmišljalo se o tome ko bi to mogao biti, oni sami su predložili Ninu Žižić", kazao je Sabrija Vulić
12 komentar(a)
Ažurirano: 01.02.2013. 19:18h

Crnogorska pop pjevačica Nina Žižić nastupiće sa Who See klapom na predstojećem Eurosongu koji će se održati od 14. do 18. maja u švedskom gradu Malmeu, potvrdila je ona za "Vijesti"

Ko je druga pjevačica koja će im se pridružiti za sada ostaje nepoznato

Pjevačica je kazala da joj nije dozvljeno da daje izjave, a Sabrija Vulić, PR crnogorskog evrovizijskog tima je za "Vijesti" otkrio da su Ninu za saradnicu izabrali članovi popularne crnogorske hip hop grupe.

"Tražili su ženski vokal i razmišljalo se o tome ko bi to mogao biti, oni sami su predložili Ninu Žižić. Ona je prije jedno sedam dana pošla u Beograd, probala, svidjelo se svima to što je otpjevala, tako da je mogu upotrijebiti za ono što njima treba", kazao je Vulić i dodao da je pjevačica trenutno sa momcima iz Who See klape u Beogradu i studiju Sky Wikluha sa njima radi na pjesmi za Eurosong.

Pomoć dva ženska vokala

Kakva će tačno uloga Žižićeve biti Vulić nije znao da odgovori objasnivši da ne zna uopšte kako pjesma zvuči.

Who See će nastupiti u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga

On je ranije za "Vijesti" kazao da će crnogorske predstavnike na Eurosongu pomoći dva ženska vokala, a ko je druga pjevačica koja će im se pridružiti za sada ostaje nepoznato.

"Ne znam da li će biti iz Crne Gore, to će oni odlučiti. Nadam se da hoće. Njeno ime će otkriti kada se vrate iz Beograda, što bi trebalo da se desi u narednih par dana", otkrio je Vulić.

Who See će nastupiti u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga i pokušati da postanu prvi predstavnici Crne Gore koji su se ikada plasirali u finale prestižnog takmičenja.

U međuvremenu, reperi su se na svojoj Facebook stranici oglasili fotografijom iz studija naslovljenom "Kriminalci", na kojoj su uz Dedu i Noyza iz Who See klape, Sky Wikluh, Ajs Nigrutin i Timbe (Bad Copy), članovi grupe Prti Bee Gee i Bvana.

Galerija

Bonus video: