Who See radi na pjesmi za Eurosong: Snimaju u Beogradu

"Rekli su mi 'Svejedno nam je đe smo, svakako ćemo napravit dobru pjesmu'"
3 komentar(a)
Who See, Foto: Facebook
Who See, Foto: Facebook
Ažurirano: 19.01.2013. 16:01h

Hip-hop klapa Who See, koja će Crnu Goru predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu, počela je da radi na pjesmi koju će izvesti na prestižnom takmičenju.

Sabrija Vulić, PR crnogorske Eurosong delegacije, potvrdio je za "Vijesti" da se bokeški rep dvojac već par dana nalazi u Beogradu, gdje u studiju rade na pjesmi sa kojom će nastupiti u Malmeu.

"Nisu još odabrali koju će pjesmu, rade, traže, za sad nema nikakvih konkretnih informacija. Mi smo se danas čuli i kad sam ih pitao koliko će ostati gore, rekli su mi - do kad završimo", kazao je uz osmijeh Vulić.

Što se tiče žrijeba koji je juče odredio da će se Crna Gora naći u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga uz Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju, Vulić je kazao da je informaciju odmah proslijedio Dedi i Noyzu koji su reagovali na njima karakterističan način.

"Rekli su mi 'Svejedno nam je đe smo, svakako ćemo napravit dobru pjesmu'", otkrio je PR i dodao da su u crnogorskoj delegaciji zadovoljni što je većina bivših republika Jugoslavije sa njima u istoj polufinalnoj večeri.

"Barem smo tu imali sreće, u odnosu na prošlu godinu", smatra Vulić.

Bonus video: