Dejvid Bouvi neće promovisati album na koncertima

Jedan od muzičara je rekao, 'Čovječe, kako ćemo sve ovo da sviramo uživo' a Dejvid je odgovorio, 'Nećemo'
0 komentar(a)
Ažurirano: 13.01.2013. 12:36h

Producent Dejvida Bouvija Toni Viskonti rekao je u razgovoru za NME da neće biti koncerata kojima bi pjevač promovisao svoj predstojeći album.

Odgovarajući na glasine o pjevačevom poljuljanom zdravlju, producent je rekao da je „Bouvi veoma zdrav... rumenih obraza..."

U intervjuu koji će biti objavljen u štampanom izdanju magazina NME sljedeće nedjelje, Viskonti je otkrio insajderske informacije o dvogodišnjem periodu snimanja albuma ali i potvrdio da Bouvi ostaje pri tome da neće praviti koncerte.

Na pitanje da li se u studiju pričalo o tome kako bi neke pjesme zvučale uživo, Viskonti je odgovorio: „On je nepokolebljiv u odluci da više ne nastupa uživo... Jedan od muzičara je rekao, 'Čovječe, kako ćemo sve ovo da sviramo uživo' a Dejvid je odgovorio, 'Nećemo'. Sve vreme je bio pri tom stavu”.

Rođendansko iznenađenje

Britanska muzička ikona šokirala je javnost kada je 8. januara, na svoj 66. rođendan, prekinula 10-godišnju muzičku tišinu otkrivanjem nove pjesme i pratećeg spota „Where Are We Now?” i najavila album „The Next Day” koji će biti objavljen u martu.

U drugom intervjuu, za BBC, Viskonti je rekao da je bio iznenađen Bouvijevim izborom prvog singla, jer je ta pjesma mnogo reflektivnija od ostatka albuma.

Odgovarajući na glasine o pjevačevom poljuljanom zdravlju, producent je rekao da je „Bouvi veoma zdrav... rumenih obraza... Radio sam sa veoma srećnim i nasmijanim Dejvidom Bouvijem u studiju".

Galerija

Bonus video: