Pol Mekartni najavio novi album, objavio dva singla

Britanska pop legenda čiji prethodni album "New" je izašao pre pet godina objasnio je na svom internet sajtu da ga naziv "Egypt Station" podsjeća na pjesme koje su ranije komponovali i pozvao obožavaoce na "kaleidoskopsko putovanje kroz mnoštvo muzičkih teritorija
0 komentar(a)
Pol Mekartni, Foto: Www.broadwayworld.com
Pol Mekartni, Foto: Www.broadwayworld.com
Ažurirano: 21.06.2018. 07:59h

Bivši Bitls Pol Mekartni najavio je da će 7. septembra izaći njegov 17. solo album "Egypt Station" koji je opisao kao muzičko putovanje, a objavio je dva singla sa tog albuma "Come on to me" i "I don't Know".

Britanska pop legenda čiji prethodni album "New" je izašao pre pet godina objasnio je na svom internet sajtu da ga naziv "Egypt Station" podsjeća na pjesme koje su ranije komponovali i pozvao obožavaoce na "kaleidoskopsko putovanje kroz mnoštvo muzičkih teritorija".

"U Egypt Station svaka numera je kao stanica. To nam pomaže da strukturišemo naše ideje za te pjesme. Kao da muzika dolazi iz nekog mjesta koje sam sanjao", dodao je on.

Mekartni, koji je u ponedjeljak proslavio 76. rodijendan, jedan je od dvoje živih Bitlsa s Ringo Starom. Star je trenutno na turneji sa svojom grupom Ol Star Bend (All Starr Band).

Bonus video: