Who See će predstavljati Crnu Goru na Eurosongu

"Pravo da vam kažem milo mi je bilo, imponovalo nam je što nas je zvao Javni servis da predstavljamo državu, što da ne"
62 pregleda 53 komentar(a)
Ažurirano: 20.12.2012. 19:13h

Bokeški hip hop dvojac Who See predstavljaće Crnu Goru na Eurosongu koji će se održati sljedeće godine u Malmeu u Švedskoj, saopšteno je iz RTCG u večerašnjem dnevniku.

"Mi smo se na prvu loptu malo iznenadili, moram da priznam, ali smo malo razmislili i shvatili da nije to baš toliko festival lakih nota. Prije par godina je recimo hevi metal neki pobijedio. Bude tu nekih raznih muzičkih žanrova osim tog popa. Tako da nam je sa te strane super što ćemo da idemo i što ćemo da posjetimo taj tzv. najveći muzički događaj na svijetu. Pravo da vam kažem milo mi je bilo, imponovalo nam je što nas je zvao Javni servis da predstavljamo državu, što da ne", kazao je Mario Đorđević u uključenju tokom dnevnika.

On je otkrio da je njihovo učešće dogovoreno tek danas, pa će se tek za nekih desetak dana znati sa kakvom pjesmom će ići na Eurosong. Objaviće je, kazao je on, do februara ili marta. Na pitanje šta očekuju od učešća na ovom takmičenju Noyz je odgovorio:

"Da pobijedimo, pa ćemo vidjet što će bit".

"Vijesti" su već razgovarale sa jednim od članova Dedom prije desetak dana na tu temu, a reper tada nije detaljnije želio da priča o eventualnom učešću njegove grupe na popularnom takmičenju.

"Žao mi je, mogao bih samo da lupam... U suštini, ja se ni ne razumijem u Evroviziju niti pratim taj festival", kazao je kratko Deda tada.

Ovaj izbor i ne čudi ako se uzme u obzir da je ovo bila vrlo uspješna godina za Who See, a kruna je svakako osvajanje MTV Best Adria Act nagrade.

Galerija

Bonus video: