Električni orgazam u Nikšiću: Navala dobrih vibracija

Svirka u Nikšiću u NK pabu bila je prilika da se članovi “Električnog orgazma” ponovo vide i čuju sa Nikšićanima
70 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 18.12.2012. 17:51h

"Svaki prostor ima neku svoju čar, naročito te manje klupske svirke su najdirektniji kontakt sa publikom, jer te svi vide i čuju. To su koncerti kojima se radujemo”, kazao je frontmen legendarnog beogradskog rok sastava “Električni orgazam” Srđan Gojković Gile.

Svirka u Nikšiću u NK pabu bila je prilika da se članovi “Električnog orgazma” ponovo vide i čuju sa Nikšićanima, nakon dobrog prijema kojeg su imali ljetos na Lake festu.

Nizali su se stari i novi hitovi grupe koja je jedan od predvodnika kultnog Novog vala, a Nikšićani poznati po “šmeku” za dobar zvuk, pjevali su horske stvari poput “Nebo”, “Krokodili dolaze”, “Vi”, “Kapetan Esid”, “Da si tako jaka”…

I svi su bili “dovoljno jaki” da izdrže “navalu” dobrih vibracija, viška energije, ali i znoja. Iako Gile poručuje da je “nekada sedam dana dovoljno”, Nikšićani smatraju da za dobri stari rok uvijek treba koji dan više.

Dok su Nk pabom odzvanjali stihovi sa novog albuma “Gde god da odem”, “Da, da, da”, “Mister, minister” publika je “Električnom orgazmu” poručila da ima još “dosta toga da im da” i da ih čekaju ponovo kada završe novi album koji bi trebalo da izađe krajem naredne godine.

Galerija

Bonus video: