Indigo Pop: Prvi SF spot u Crnoj Gori

"Nije to ništa spektakularno, jer se raspolagalo sa vrlo malim budžetom, ali opet mislim da je dovoljno pristojno da ljude zaintrigira za muziku Indigo Popa", kaže Z. M. Zonjo
207 pregleda 13 komentar(a)
Ažurirano: 10.12.2012. 19:37h

Podgorički rok sastav Indigo Pop objavio je spot za pjesmu "Instant anđeo", koji se može pogledati na portalu "Vijesti".

Video je režirao Zoran Marković Zonjo, a u realizaciji su učestvovali i Stevo Vasiljević (DOP), Mario Đorđević Noyz (animacija) i Darinka Mirković (organizacija).

U spotu se pojavljuje i manekenka Jovana Šuškavčević, a prema riječima frontmena Indigo Popa, Borisa Vuksanovića i pjesma i spot kao temu imaju potragu za savršenom ljubavlju.

Video je režirao Zoran Marković Zonjo, a u realizaciji su učestvovali i Stevo Vasiljević (DOP), Mario Đorđević Noyz (animacija) i Darinka Mirković (organizacija)

On je kazao da je spot sniman na nekoliko lokacija u okolini Podgorice i da je snimanje trajalo tri dana.

"Bilo je malo vruće dok smo snimali, ali smo preživjeli.

Vrlo smo zadovoljni i očekujemo da će spot postaviti neke nove standarde, ne u smislu produkcije, nego što mogu da kažem da je radnjom drugačiji od svih ostalih", kazao je Vuksanović.

Režiser Zonjo vjeruje da će spot ljudima biti zanimljiv, jer ima kako kaže naučnofantastičnih elemenata.

"Nije to ništa spektakularno, jer se raspolagalo sa vrlo malim budžetom, ali opet mislim da je dovoljno pristojno da ljude zaintrigira za muziku Indigo Popa.

Domaći spotovi se nažalost rade po šablonu - pjevač je uz klavir, ili na krovu zgrade, ili igra šah.

U ovom srećom nema tih momenata, pa se nadam da će ga poneko moći pogledati i više puta", kazao je Zonjo i dodao da, ako se ne vara, to je i prvi crnogorski naučnofantastični spot.

Ovaj video najavljuje i predstojeći debi album Indigo Popa koji je po riječima frontmena spreman, a čeka se pravi trenutak za njegovo objavljivanje, što će biti najvjerovatnije početkom iduće godine.

Podgorički sastav je prošlog vikenda svirao na Subotičkom omladinskom festivalu, gdje je bio među 25 odabranih koji će nastupiti, a Vuksanović kaže da su utisci odlični.

"Bilo je super, dobro druženje, dobra svirka, bili su tu ljudi koji znače nešto na regionalnoj muzičkoj sceni.

Jedino što je bilo malo hladno, padao je i snijeg, pa smo se u etapama vraćali u Podgoricu", otkrio je pjevač i gitarista.

Galerija

Bonus video: