S.A.R.S. večeras prvi put u KIC-u: Biće super

Ovaj bend do sada se već nekoliko puta predstavio podgoričkoj publici svirkama koje su se uglavnom održavale u klubovima i kafićima
73 pregleda 0 komentar(a)
Sars grupa, Foto: Boris Pejović
Sars grupa, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 08.12.2012. 08:27h

Koncert popularnog beogradskog sastava S.A.R.S. biće održan večeras u Velikoj sali KIC-a “Budo Tomović”.

Ovaj bend do sada se već nekoliko puta predstavio podgoričkoj publici svirkama koje su se uglavnom održavale u klubovima i kafićima, pa će ovo biti njihov prvi veći koncert.

“Do sada smo svirali u Crnoj Gori uglavnom po klubovima i kafićima i nismo imali priliku da sviramo u većem koncertnom prostoru, to smo ovoga puta uspjeli da dogovorimo sa KIC-om i nadam se da će biti OK”, kazao je Žarko Kovačević Žare, pjevač ovog sastava.

“Malo je neobično što je kao pozorišni teatar i ima sjedišta, pa ne znam koliko će ljudima biti zgodno da skaču, ali mislim da će biti super u svakom slučaju”, objasnio je on.

Na pitanje da li će se tokom koncerta na sceni priključiti i gosti, kao što je kotorska klapa “Who See” sa kojima je S.A.R.S. snimio pjesmu “Bojana”, pjevač je odgovorio:

“To ćemo morati da se dogovorimo, pošto se još nismo čuli sa njima, ali ako uspijemo da se čujemo i iskombinujemo, naravno da ćemo ih pozvati da dođu i da se dobro zabavimo”.

Vrijeme koncerta zakazano je za 20 sati, a ulaznice se po cijeni od pet eura, mogu kupiti na biletarnici KIC-a svakog radnog dana.

S.A.R.S. nastupa u okviru manifestacije “Decembarska umjetnička scena 2012”.

Bonus video: