Premijera spota "Pilula", luda žurka Lollobrigide

"Sve u svemu, jedna dinamična i uzbudljiva priča, koja super prati pjesmu", ispričala je za Vijesti pjevačica Lollobrigide
78 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 03.12.2012. 14:20h

Zagrebački sastav Lollobrigida snimio je spot za pjesmu “Pilula” sa istoimenog albuma, objavljenog početkom godine.

Video, koji su u Beogradu radili Vladimir Milovanović i Vladimir Miladinović, biće premijerno prikazan u petak 3. decembra u 20 časova na MTV-u.

"Spot je radila ova beogradska ekipa i snimljen je u Beogradu. Radnja počinje na našem koncertu koji smo stvarno imali u KC Gradu. Manekenka i naša divna, harizmatična prijateljica Andrijana Belović “otima” me sa scene i vodi na nepoznatu lokaciju, na neku ludu živopisnu žurku sa sve transvestitima i otkačenim sado-mazo curama...

U spotu se, pored Andrijane Belović, pojavljuju još neke ličnosti beogradske umjetničke scene

Ujutru se budim, tačnije bude me moji iz benda, viču na mene, jer nisu cijelu noć znali gdje sam, ja onako mamurna, ne znam gdje se nalazim... Sve u svemu, jedna dinamična i uzbudljiva priča, koja super prati pjesmu", ispričala je za Vijesti pjevačica Lollobrigide Ida Prester.

Umjetnička scena

U spotu se, pored Andrijane Belović, pojavljuju još neke ličnosti beogradske umjetničke scene.

Album “Pilula” Lollobrigida je objavila u februaru

"Tu su glumica Irma Milović, neke kultne ličnosti beogradskog undergrounda, zatim pjevačica grupe “Svi na pod!”, naša dobra drugarica Bojana Vunturišević. To su sve naši prijatelji sa kojima se srećemo na svirkama i raznim događajima, nama vrlo dragi ljudi.

A ostali članovi Lollobrigide pojavljuju se samo na kraju spota, jer smo imali malih problemčića sa snimanjem, pošto su oni u Beogradu proveli samo jedan dan, tada kada smo imali koncert i nisu mogli da ostanu do te čuvene žurke.

Zato smo ih tako uklopili, da me oni na kraju bude i to je snimljeno malo kasnije", objasnila je Presterova.

Album “Pilula” Lollobrigida je objavila u februaru, a na njemu se nalazi 13 disko numera.

Galerija

Bonus video: