Zvijezde Electronic beats festivala: Publika bila skroz kul

I Karin Park nije znala, kako kaže, sta da očekuje s obzirom na to da se prvi put obrela u Crnoj Gori
0 komentar(a)
Ažurirano: 26.11.2012. 09:01h

Zvijezde Electronic Beats festivala “Brandt Brauer Frick” i Karin Park, koji su uz domaću podrsku Fil Lavina nastupili preksinoć u CNP-u, imali su samo pozitivne utiske po završetku večeri.

"Divno smo se proveli u Podgorici. Od dolaska nas je zapanjilo toplo gostoprimstvo, predivna priroda, vrijeme, hrana", izjavio je nakon nastupa Pol Frik, jedan od članova Brandt Brauer Frick orkestra.

On je kazao da im je bilo vrlo uzbudljivo svirati u zemlji koju nikada ranije nijesu posjetili i da su uživali u koncertu u CNP-u. - Zvuk je bio odličan, publika fenomenalna. Nismo znali da li iko u publici zna naše pjesme i oduševili smo se kada smo vidjeli da ima takvih- kazao je Frik.

I Karin Park nije znala, kako kaže, sta da očekuje s obzirom na to da se prvi put obrela u Crnoj Gori.

"Publika je bila skroz kul. Posebno mi se svidjelo kad su odjednom ustali na noge da plešu, nisu mogli više da sjed", podijelila je svoje oduševljenje u razgovoru za "Vijesti" nakon nastupa, kada se družila s fanovima, fotografisala i dijelila autograme.

Ona je kazala da nije imala puno vremena da razgleda okolo, tako da mora ponovo posjetiti Crnu Goru kako bi to ispravila. Karin je nakon Podgorice otišla u London, gdje je sinoć imala koncert.

Njen brat David, koji je za bubnjevima nastupio sa Šveđankom, veče je opisao kao “savršeno”. Njemu se svidjelo i što se nastup održao u pozorištu, a kazao je da su prethodno svirali na mnogim zanimljivim lokacijama, pa između ostalog i na ledu na otvorenom ili u šumama.

"Organizacija je bila sjajna, ali ono što je učinilo ovaj koncert posebnim jeste publika", kazao je on.

David je otkrio da je odrastao na hevi metal i rok muzici, ali je uvijek slušao i dosta elektronske muzike, a sve to se po njegovim riječima slilo u ovo što radi sa sestrom već sedam godina.

Ishodom večeri zadovoljni su bili i organizatori.

"I više smo nego zadovoljni kako je noć protekla. Reakcije prisutnih su bile zaista više nego pozitivne. Raduje nas što je publika u Podgorici pokazala da umije da cijeni nešto drugačiji zvuk", kazala je Jelena Radonjić-Đurković, menadžer za korporativnu komunikaciju u Telekomu, koji je organizovao ovaj dogadjaj.

Po njenom saopštenju, sve ulaznice za debitantsko crnogorsko izdanje Electronic Beatsa rasprodate su u petak, dan prije održavanja, što je blizu 400 karata.

Galerija

Bonus video: