Marija B na drugoj poziciji MTV liste

Rijetko kome se od njenih kolega dešavalo da toliko vremena provedu na listi, Marija je na Domaćici imala uspone i padove, ali do sada nije bila ispod 10. pozicije
123 pregleda 4 komentar(a)
Marija Božović, Marija B, Foto: Facebook
Marija Božović, Marija B, Foto: Facebook
Ažurirano: 19.11.2012. 08:39h

Marija B sa singlom “Misbehave” uspjela je da nakon šest nedjelja provedenih na MTV listi Domaćica stigne i na vicešampionsku poziciju. Naime, ove nedjelje podgorička pjevačica popela se do drugog mjesta i iza sebe ostavila kolege iz regiona. Bolji od Marije B ove nedjelje bila je Alice Blue.

"Sa nevjericom sam pratila top-listu, dlanovi su mi se znojili sve vrijeme i već sam nakon četvrtog mjesta bila ubijeđena da sam ispala. Ovo je zaista nevjerovatan uspjeh, još uvijek sam u nevjerici", prokomentarisala je Marija B za Vijesti.

Rijetko kome se od njenih kolega dešavalo da toliko vremena provedu na listi, Marija je na Domaćici imala uspone i padove, ali do sada nije bila ispod 10. pozicije.

"Mislim da se pjesma 'Misbehave' sviđa publici, zato toliko dugo opstajem na Domaćici. Apelujem na sve koji su me podržavali do sada i kojima se pjesma sviđa da nastave da glasaju i omoguće mi da osjetim kako je to biti na tronu", ističe Marija B.

Bonus video: