Masturbeator objavio novi singl i najavljuje spot: Opet će biti horor

Masturbeator je ranije najavio da priprema debi album za Underground Alliance etiketu
0 komentar(a)
Masturbeator, Foto: Privatna arhiva
Masturbeator, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 16.11.2012. 10:03h

Baranin Andrija Krivokapić poznatiji kao Masturbeator, objavio je novu numeru "Dual Core" u svom prepoznatljivom elektrodubstep fazonu.

"U pitanju je stvar koja stilski prati prošli singl 'Antichrist Dub' i uz još par pjesama će činiti EP koji ću izbaciti tokom sljedeće godine, što znači da se neće pojaviti na debi albumu. Za sada je ljudi mogu čuti na mojem Soundcloud profilu", kazao je u razgovoru za "Vijesti" producent.

On je otkrio da već priprema ekranizaciju ove numere, kao što je uradio i sa prethodnom čiji je video premijeru imao na portalu "Vijesti".

"Kao i za prošli spot izabrao sam pjesmu koja je namijenjena više kinematografskom doživljaju nego plesnim podijumima. Pola materijala za spot je već snimljeno, ostalo je još par dana rada i onda slijedi postprodukcija, montaža... Opet će biti horor žanr, a 99 odsto premijera spota će biti u decembru", kazao je on.

Masturbeator je ranije najavio da priprema debi album za Underground Alliance etiketu, koja okuplja autore elektronske muzike sa ex-Yu prostora nešto alternativnijeg zvuka od onog uobičajenog.

"Rad na albumu je skoro priveden kraju. Odabrane su pjesme, ostalo je još malo posla oko njih. Album nosi ime 'Disco Hernia' i izaći će oko 15. decembra. Biće dostupan za besplatno preuzimanje. Biće žanrovski raznolik, a treklistu i kaver ću objaviti za nekoliko dana. Ko želi ostati informisan detaljnije o svemu neka me prati na Facebook stranici", poručio je on.

Masturbeator je ovog ljeta pobijedio na konkursu britanskog muzičara Beardymana za remiks njegove numere “Vampire Skunk”.

Bonus video: