Marija B četvrta na Domaćici: Polako, ali sigurno ka vrhu

Marija B već uveliko razmišlja o novom singlu, ali, kako kaže, nema ni malo lak zadatak
66 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 12.11.2012. 08:21h

Nakon prošlonedjeljnog petog mjesta na MTV listi Domaćica, Marija Božović alijas Marija B je ove nejdelje uspjela da se popne stepenicu više.

"Polako ali siguno se penjemo ka vrhu. Ovo je totalno ludilo", prokomentarisala je Marija B kojoj je ovo šesta sedmcica da sa numerom “Misbehave” bude na Domaćici. Prve nedjelje odmah je završial na desetom mjestu, da bi dvije sedmice zaredom došla do četrvrte pozicije.

Četvrte sedmice pala je na sedmo mjesto, da bi se opet prošle popela do pete pozicije.

"U jednom trenutku sam se uplašila da je ljudima dosadilo da glasaju, međutim drago mi je što nije tako. Upravo sam se na svom Fejsbuk profilu zahvalila svima koji su me podržavali do sad i pomogli mi da se “vratim u igru”", ističe ona i poziva sve ljubitelje hip hopa da je i dalje podržavaju.

Ona već uveliko razmišlja o novom singlu, ali, kako kaže, nema ni malo lak zadatak.

"Sada treba opravdati ovaj uspjeh, jer svakako šest nedjelja na MTV listi Domaćica smatram uspjehom, bez obzira na to na kojem ste mjestu. U planu mi je da snimim snovi sing, a radiće ga moj brat Nikola Božović. Kada će ona biti snimljena još uvijek ne znam, sve zavisi od njegove inspiracije, jer sad sve što budem radila ne smije biti gore od numere “Misbehave”, tako da Nikola nema lak zadatak. Svaka naredna pjesma, ako ne bude bolja, mora biti makar u rangu sa ovom", zaključuje Marija B.

Galerija

Bonus video: