septembar 2013.

Rodžer Voters i "The Wall" u Beogradu

“Jako mi je drago što ćemo The Wall ponovo donijeti u Evropu. Biće nam veoma zabavno"
1 komentar(a)
Ažurirano: 22.02.2019. 23:12h

Beograd će 1. septembra 2013. godine biti epicentar muzičko-scenskog spektakla - "The Wall" i Rodžer Voters stižu na Ušće!

18 gradova će imati priliku da ugosti ovaj nesvakidašnji koncertni spektakl. Među nastupima na otvorenom ili stadionima, naći će se pored Rima (Olympic stadion), Berlina (Olympic stadion), Amsterdama (Arena) i beogradsko Ušće.

Ulaznice će se naći u pretprodaji od ponedjeljka, 12. novembra za fanove preko zvaničnog sajta www.rogerwaters.com.

Za velike prostore na otvorenom Rodžer Voters je redizajnirao i podigao šou “The Wall” na još viši nivo, kreiravši vrhunski događaj sa jedinstvenim doživljajem za publiku bez obzira odakle se gleda i stvarajući produkciju koja prevazilazi sve do sada već viđeno.

Povodom nove evropske turneje, Rodžer Voters je izjavio:

“Jako mi je drago što ćemo The Wall ponovo donijeti u Evropu. Biće nam veoma zabavno. Preradio sam koncert kako bismo ga iznijeli na otvoreno. Stvarno je dobar. Još je pokretljiviji, dramatičniji i uzbudljiviji od nastupa za arene. Morao sam ponovo sve da razradim zbog stadiona, odnosno otvorenih prostora. Ovakav šou nije mogao biti stvoren pre 40 godina. Tada nismo mogli da ispunimo toliki prostor nudeći adekvatno emotivno, muzičko i scensko zadovoljstvo. Tehnologija se promijenila, i sad je to moguće.”

Rodžer Voters, kompozitor, tekstopisac i koosnivač kultnog benda Pink Floyd, najavljuje povratak svoje legendarne produkcije “The Wall” u Evropu 2013. godine.

Ovo audio-vizuelno remek delo o otuđenju i transformaciji biće izvedeno u celini sa bendom i jedinstvenom umjetničkom produkcijom.

“The Wall” je do sada prikazan 192 puta širom svijeta pred više od 3.3 miliona obožavaoca čime se našao među najuspješnijim turnejama u istoriji roka.

Galerija

Preporučujemo za Vas