Rambo Amadeus častio fanove pjesmom i spotom: "Babo barabo"

“Još se puše, tek izvađeno iz rerne. Slušati jako, na velikim zvučnicima. Pazi na kućni red. Šalji dalje”, napisao je SKC
5 komentar(a)
Ažurirano: 06.11.2012. 18:20h

Svjetski Kilo Car Rambo Amadeus objavio je novi spot i singl “Babo barabo”.

On je o objavljivanju nove numere obavijestio javnost putem svoje Facebook stranice.

“Još se puše, tek izvađeno iz rerne. Slušati jako, na velikim zvučnicima. Pazi na kućni red. Šalji dalje”, napisao je SKC.

Kao spot za pjesmu “Babo barabo” poslužio je snimak nastupa KUD-a “Gradačac” kojem se Rambo zahvalio na ustupljenom materijalu. On je napomenuo da nije rađena nikakva montaža spota, već je jednostavno muzika puštena uz sliku i dobijen je dotičan rezultat.

“Inače, pjesma je autoterapijska, bavi se pitanjem mogućnosti individualnog autoreferentnog sistema, to jest da li je uopšte moguće imati uvid u samog sebe i da li je povratna sprega između 'ja' i 'nad ja' moguća”, objasnio je muzičar u svom stilu.

On je dodao i da je “Babo barabo” predviđena da bude hit i apelovao na svoje fanove da link na kojem se nalazi pjesma pošalju prijateljima. Pjesma će u audio formatu ovih dana biti dostupna na web adresi ramboamadeus.com.

Reakcije na Rambovoj Facebook stranici bile su podijeljene - neki su bili oduševljeni, dok su se drugi razočarano konstatovali da se popularni muzičar više ni ne trudi i da “dosadi sve, pa i Rambo”.

Galerija

Bonus video: