Anita Popović snimila novi spot

Njen spot publika će imati priliku da vidi tek za petnaestak dana, a kako kaže, tada će se njen novi sing zavrtjeti i na radio- stanicama
142 pregleda 2 komentar(a)
Anita Popović, Foto: Draško Ivanović
Anita Popović, Foto: Draško Ivanović
Ažurirano: 29.10.2012. 19:08h

Crnogorska pjevačica Anita Popović snimila je spot za svoj novi singl “Svoja”.

"Za spot je bio zadužen režiser Nikola Vukčević i njegova ekipa, a on je osmislio i scenario. S obzirom na to da je pjesma pozitivna i govori o "novim pobjedama", mislim da će i scene koje smo snimili biti veoma zanimljive i odlično uklopljenje. Pored mene, u spotu se pojavljuje i naš maneken i instruktor fitnesa Marko Vukotić" priča Popović i dodaje da je snimanje trajalo čitav dan, ali da joj nije bilo naporno.

"Kako bismo dobili na vremenu, kompletan spot smo snimili na jednoj lokaciji, ali publici neće biti dosadno. Naprotiv. Sve su sve scene potpuno različite. Za snimanje je korišćeno puno rekvizita, a članovima ekipe zasigurno je najteže palo, da pored tehničkih stvari potrebnih za snimanje spota, na 11. sprat iznesu krevet, motor i kadu" otkriva Anita.

Numeri "Svoja" Anita je dala svoj pečat, tako što se, prvi put, okušala u ulozi tekstopisca. Muziku za ovu numeru napisao je Vladimir Maraš, dok aranžman potpisuje Aleksandar-Saša Gajić.

Njen novi singl publika je već imala priliku da čuje i to na manifestaciji "Moj izbor je Crna Gora" u Rožajama i Podgorici, a Anita tvrdi da je ponekad izvodi i na svirkama.

"Za sada su reakcije pozitivne. Publici sam se predstavila sa dvije balade, tako, da će im pjesma "Svoja", dočarati novu Anitu" objašnjava ona. Na pitanje, da li će ovaj singl najaviti njen prvijenac, odgovara:

"Vrijedno radim i do sad sam završila tri pjesme. Trudiću se da svoj dio posla odradim što bolje mogu, a kad završim pjesme krećem u pregovore sa izdavačima. Iz iskustva kolega znam da to nije nimalo lak posao, zato i ne bih voljela da preciziram kad će album biti objavljen" kaže Anita.

Njen spot publika će imati priliku da vidi tek za petnaestak dana, a kako kaže, tada će se njen novi sing zavrtjeti i na radio- stanicama.

Bonus video: