JOŠ SE KOTRLJAJU

Koncert u Parizu: Stonsi "mlađi" nego ikada

Mik Džeger, Kit Ričards, Čarli Vots i Roni Vud "prašili" su gotovo sat i po vremena, umjesto najavljenih 30 minuta u klubu "Trabendo" u Parizu
0 komentar(a)
Ažurirano: 23.02.2019. 01:32h

Legendarni bend je u četvrtak uveče u klubu "Trabendo" u Parizu održao koncert "iznenađenja" pred oko 600 obožavalaca, prenose francuski mediji.

Stonsi su kratki koncert najavili kao "zagrijavanje" pred najavljene nastupe u Londonu i Njujorku.

Mik Džeger, Kit Ričards, Čarli Vots i Roni Vud "prašili" su gotovo sat i po vremena, umjesto najavljenih 30 minuta. Izveli su desetak svojih starih hitova poput "It's Only Rock and Roll", "Jumping Jack Flash", "Start Me Up", ali i svoju najnoviju numeru "Doom and Gloom".

"Ne mogu da vjerujem da smo još uvijek na nogama. Neko bi pomislio da bi barem jedan ili dvojica od nas ostala da sjede, ali ne!", kazao je 69-godišnji Džeger tokom nastupa.

"Bilo je fantastično. Volio bih da mogu da se krećem kao Mik i da budem tako poletan u njegovim godinama", kazao je bivši francuski teniser Anri Lekont koji je prisustvovao koncertu.

"Nevjerovatno. Oni čine da se osjećate kao da imate deset godina", navela je ruska manekenka Natalija Vodnjanova koja je, takođe, bila među malobrojnom publikom.

U prodaju je bilo pušteno svega 350 ulaznica, po cijeni od 15 eura. Nakon zatvaranja vrata dvorane, organizatori su pustili još nekoliko fanova koji nisu uspjeli da se na vrijeme domognu karte.

Prema pisanju magazina NME, Stonsi planiraju da održe još klupskih nastupa.

"Pojavićemo se već negdje... U nekim malim dvoranama koje mogu da prime 200 do 300 ljudi", izjavio je nedavno za ovaj časopis Roni Vud, poručujući fanovima da obrate pažnju na "svirke grupe Kokrouč", ime iza kojeg su se Stonsi ranije krili.

Galerija