Block Out dolazi u Podgoricu i Nikšić

Pjevač ove grupe Milutin Mita Jovančić bio je, ipak, iznenađen pozivom novinara “Vijesti”
1 komentar(a)
Block Out, Foto: Savo Prelević
Block Out, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 25.10.2012. 18:00h

Popularni beogradski rok sastav “Block Out” održaće koncert u Nikšiću u NK pabu 11. novembra, a dan kasnije u podgoričkom “Montenegro pabu”, objavljeno je na njihovoj Facebook stranici.

Pjevač ove grupe Milutin Mita Jovančić bio je, ipak, iznenađen pozivom novinara “Vijesti”.

“Znam da su bili pregovori, ali mi niko nije rekao da je to definitivno, mada sigurno jeste ako je objavljeno na Facebooku”, kazao je on uz osmijeh.

Za njega je posebno zanimljivo što će ovo biti prva klupska svirka “Block Outa” u Crnoj Gori, koji je ovdje do sada uglavnom nastupao na otvorenom.

“Takva svirka sama po sebi ima drugačiju dimenziju. Nije to specijalno zato što se dešava u Crnoj Gori ili bilo gdje na planeti, jednostavno klub je, zatvoren prostor, publika tu više učestvuje. I mislim da to nije posebno samo za nas, tako je i sa drugim bendovima”, objasnio je Mita, i dodao da se nada da će ovo biti prvi njihovi samostalni koncerti u Crnoj Gori koji neće biti prekinuti zbog zakonskog ograničenja, s obzirom na to da u prethodnim prilikama nijesu bili te sreće.

Crnogorska publika je posljednji put imala priliku da ovaj bend sluša proteklog ljeta na Lake festu, čiju je organizaciju Mita pohvalio.

Prema njegovim riječima, Block Out će u narednom periodu biti na turneji, a za sada je poznato da će osim Podgorice i Nikšića svirati u Beogradu 2. i Nišu 9. novembra. Bend je nedavno objavio i spot za numeru “Prokletije” u vidu živog snimka njihovog nastupa na ovogodišnjem Exit festivalu.

Za sada nije poznato koliko će koštati ulaznice za nastupe “Block Outa” u Podgorici i Nikšiću.

Bonus video: