Do 29. oktobra u ponoć Who See će se boriti za novu titulu Best European Act

Nakon proglašenja najboljeg evropskog izvođača 30. oktobra, pobjednik će se nadmetati sa drugim nominovanim izvođačima za titulu World Wide Act
1 komentar(a)
Who See, Foto: Facebook
Who See, Foto: Facebook
Ažurirano: 25.10.2012. 16:38h

Ostalo je još samo pet dana do kraja glasanja za MTV Best European Act. Za prestižno zvanje "najboljeg evropskog izvođača" takmiči se i najbolji bend iz regiona, dobitnik Best Adria Act nagrade, crnogorski sastav Who See.

Do 29. oktobra u ponoć Who See će se boriti za novu titulu Best European Act. Nakon proglašenja najboljeg evropskog izvođača u utorak, 30. oktobra, pobjednik će se nadmetati sa drugim nominovanim izvođačima iz Latinske Amerike, Sjeverne Amerike, Azije-Pacifika i Afrke/Indije/Bliskog istoka za titulu World Wide Act.

Za svoje favorite možete glasati na www.mtvema.com.

Ovogodišnji MTV EMA će biti održan u Frankfurtu. Svečanost dodjele EMA poznata je po tome da privlači najatraktivnija imena iz svijeta muzike, a ove godine će biti veća nego ikada. Voditeljka dodjele biće super model Heidi Klum.

Uz nastupe najpopularnijih izvođača i međunarodnih zvijezda, među kojima su Alicia Keys, The Killers, Pitbull, Psy, Taylor Swift, No Doubt, Muse, Rita Ora i Carly Rae Jepsen.

Dodjela nagrada "2012 MTV EMA" prenosiće se uživo, u nedjelju, 11. novembra.

Bonus video: