Bojan Delić planira da snimi spotove za sve pjesme

Nakon ovog spota, planira da ekranizuje i kompozicije “Zajedno do kraja”, sa kojom će nastupiti na festivalu u Dubrovniku
113 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 23.10.2012. 15:28h

Crnogorski pjevač Bojan Delić, odlučio je da svoje fanove obraduje još jednim spotom, dok njegov dugoočekivani album prvijenac ne ugleda svjetlo dana. Tako je Podgoričanin snimio spot za numeru "Još sam tvoj" sa kojom je prije nekoliko godina učestvovao na srpskom Radijskom festivalu.

"Od početka sam imao ideju da za sve pjesme koje će se naći na albumu snimim spotove. Na mojoj fan stranici na Facebooku obožavaoci su stalno zamjerali što pjesma “Još sam tvoj” nije dovoljno promovisana, pa smo im na ovaj način udovoljili. Ono što me posebno raduje je činjenica da iako je prošlo dosta vremena od kad je ta pjesma puštena u etar, publika je na svirkama i dalje traži, zato sam smatrao da je ovaj period pred objavljivanje albuma odličan za još jedan spot", priča za Vijesti Bojan Delić.

Spot je sniman punih sedam dana u Podgorici, a režiju potpisuje Milutin Pavićević.

"Moram priznati da mi sve to nije preteško palo jer sam organizaciju spota prepustio svom menadzeru Darku Periću. Na meni je bilo samo da otpjevam, pa i otplešem svoje djelove. Veliku zahvalnost dugujemo Dubravki Dedić i neizbježnom UMS-u, kao i pekari “Anđela”. Prezadovoljni smo spotom, a publika će ga vidjeti do kraja ove nedjelje", obećava Delić.

Nakon ovog spota, planira da ekranizuje i kompozicije “Zajedno do kraja”, sa kojom će nastupiti na festivalu u Dubrovniku, “Za jednu noć”, kao i jedan od svojih najvećih hitova - numeru “Voz”.

"Znam da “Voz” ima spot, ali on je sniman na samom početku moje karijere. Ova pjesma, za koju slobodno mogu da kažem, da je presudna za moju popularnost, zaslužuje mnogo bolji spot, a s obzirom na to da je za potrebe albuma napravljena u novom ruhu, mislim da je novi video potpuno opravdan. Ta pjesma će i otvoriti album, nju u stvari smatram lokomotivom kada je u pitanjju moj prvijenac", objašnjava Delić koji će nastupiti na festivalu u Dubrovniku.

"Festival je trebalo da se održi 10. novembra, međutim, imali su probleme sa hrvatskim orkestrom koji će uživo pratiti sve izvođače. Novi datum je 13. april, a iskreno se nadam da ga više neće pomjerati jer jedva čekam da izvedem numeru “Zajedno do kraja” koju sam posvetio svojoj supruzi zaključuje Delić.

Svakom može izaći na crtu

Kada je njegov prvijenac u pitanju, on je svoj posao odavno završio, a kako otkriva, u pregovorima je sa izdavačkom kućom Goraton.

"Sad sve zavisi od njih. Nadam se da na nove pjesme publika neće još dugo čekati, s obzirom na to da je sve završeno", ističe Delić i dodaje da kada je njegov album u pitanju, može svakom pop pjevaču “izaći na crtu” i što se pjesama i što se produkcije tiče.

"Toliko je raznolikih pjesama da sam siguran da će svako naći neku numeru koja će ga pogoditi pravo u srce", kaže on.

Galerija

Bonus video: