Džejms Blant najavio kraj karijere

Pjevač koji je prije svjetske slave služio u britanskoj vojsci i učestvovao u operacijama na Kosovu, riješio je da od sada uživa u plodovima svog rada
0 komentar(a)
Ažurirano: 21.10.2012. 11:39h

Muzičar Džejms Blant odlučio je da prekine muzičku karijerom kako bi imao vremena da se posveti sebi.

"Želim da imam vremena samo za sebe", rekao je Blant u razgovoru sa britanskim novinarom u noćnom klubu Barbarela, u zapadnom Londonu.

Pjevač koji je prije svjetske slave služio u britanskoj vojsci i učestvovao u operacijama na Kosovu, riješio je da od sada uživa u plodovima svog rada i da se više ne bavi muzikom.

"Nemam nikakve planove da nastavim sa pisanjem pesama. Poslije svjetske turneje imao sam vremena da se zabavljam i ljeto sam proveo na Ibici, gdje imam vilu", rekao je Džejms Blant.

Njegov debi album "Back to Bedlam" prodat je u šest miliona primjeraka, a njegova dalja karijera bila je ispunjena brojnim nagradama

Prvi put nakon sedam godina imao je vremena za odmor. Ljeto je proveo u Španiji, u društvu djevojke, modela Sofije Velisli sa kojom je devet mjeseci u vezi, i u društvu svojih prijatelja.

Džejm Blant je napustio vojsku 2002. godine i tri godine nakon toga objavio prvi singl "You're beautiful", koji je pet nedjelja bio na prvom mjestu britanske top liste.

Njegov debi album "Back to Bedlam" prodat je u šest miliona primjeraka, a njegova dalja karijera bila je ispunjena brojnim nagradama - dobio je dvije britanske nagrade i pet puta bio nominovan za nagradu Gremi.

Galerija

Bonus video: