Marija B na četvrtom mjestu: Radost, sreća, uzbuđenje

"Komentari i na Facebooku i uživo su svi pozitivni. Pjesma se sviđa čak i onima koji ne slušaju ovu vrstu muzike i ne znaju engleski jezik"
0 komentar(a)
Ažurirano: 14.10.2012. 19:00h

Crnogorska pjevačica Marija B ovu nedjelju završila je na četvrtom mjestu MTV-jeve liste Domaćica. Ona je sa pjesmom “Misbehave” prošle nedjelje debitovala na listi i to direktno na desetom mjestu, što je bilo veliko iznenađenje i za nju samu.

"Radost, sreća, uzbuđenje žešće vlada", bile su riječi kojima je Marija B za Vijesti opisala kako se osjeća nakon što je njena pjesma proglašena četvrtom po redu u regionu.

"Pratila sam top listu u krugu porodice i imala sam veliku tremu. Kad je prošlo peto mjesto u jednom trenutku pitala sam se “da li je moguće da sam ispala”. Međutim, deslo se ono što nijesam mogla ni da pretpostavim, a to je da sam na listi ove nedjelje na četvrtom mjestu i sad mi je totalna banja", dodala je ona. Prema njenim riječima, svi hvale njen povratak na scenu i novi hit “Misbehave”.

"Komentari i na Facebooku i uživo su svi pozitivni. Pjesma se sviđa čak i onima koji ne slušaju ovu vrstu muzike i ne znaju engleski jezik", ispričala nam je Marija B.

Prošle nedjelje srpski portal MTV zbog pucanja servera nije na vrijeme ažurirao svoju stranu, pa su Marijini fanovi bili prinuđeni da u početku glasaju putem hrvatskog i slovenačkog portala.

"Ne znam koliko je to moglo da utiče na konačan plasman, ali sam zadovoljna postignutim. Nadam se da će ove nedjelje na vrijeme ažurirati svoj sajt kako bi fanovi mogli već od danas da glasaju. Inače, koristim priliku da se zahvalim svima koji su glasali za mene i koji su me podržal", ističe Marija B. Na pitanje, može li i bolje, kratko je odgovorila:

"Nadam se da može i da će ovo četvrto mjesto podstaći ljude da glasaju i da ću i ja, kao i Who See “okusiti” kako je to biti prvi na regionalnoj MTV top listi", zaključuje Marija.

I ove nedjelje na prvom mjestu MTV-jeve liste bila je grupa Trash Candy sa numerom “Remember”.

Bonus video: