Niggor snima novi spot i singl

"Pri kraju sam snimanja vesele pjesme koja govori o tome da na život treba gledati samo iz pozitivnog ugla”, kazao je “Vijestima” Igor Lazić Niggor
132 pregleda 1 komentar(a)
Niggor, Igor Lazić, Foto: Forterose.me
Niggor, Igor Lazić, Foto: Forterose.me
Ažurirano: 13.10.2012. 09:10h

Radim na novom singlu, da se malo podsjetite kako to radi Niggor, rekao nam je u neobaveznom razgovoru crnogorski muzičar Igor Lazić.

I pošto bi njegova nova autorska numera mnoge zainteresovala, jer ih nije bilo od dueta sa Vladom Georgievim “Tropski bar” i albuma “Dog On A Needle” iz 2002, za “Vijesti” je objasnio o čemu se zapravo radi.

"Pri kraju sam snimanja vesele pjesme koja govori o tome da na život treba gledati samo iz pozitivnog ugla. Znači, i kada ustanete na lijevu nogu, pokušajte da se oraspoložite i sebi učinite dan što ljepšim. Eto, to je baš prava moja stvar, čista pozitiva”, ispričao je za “Vijesti” Igor Lazić Niggor.

Oni koji ga vole, moći će singl da čuju, dodao je, uskoro.

"Snimanje će biti završeno za nekih sedam, osam dana. Zatim ću snimiti i spotić, pa sve to predstaviti publici. Ne namjeravam da singl pustim bez spota. Znači, uskoro me slušate", najavio je Niggor koji namjerava da novom pjesmom uljepša sive zimske dane.

Bonus video: