Zaokružite Who See: Berancima obećali luku, Budvanima planinu

"Čuo sam da kvalitet prskalice za prst nije dobrog kvaliteta, pa može da se glasa i nekoliko stotina puta na biračkom mjestu F5"
3 komentar(a)
Who See, Foto: Arhiva "Vijesti"
Who See, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 13.10.2012. 07:24h

Nedjelja 14. oktobar veoma je važan dan za Crnu Goru, ne samo zbog političkih izbora, već i zbog posljednjeg dana glasanja za MTV nagradu “Best Adria Act”, za koju se između ostalog bori i kotorska klapa “Who See”.

"Ostalo je još samo dva dana do konačnog izbora za sam vrh 'Adria Act' konkurencije, te ovom prilikom pozivam sve one koji su glasali, a naročito one koji to svoje pravo nisu ostvarili, da zaokruže nas”, poručili su Dejan Dedović Dedduh i Mario Đorđević Noyz.

“Čuo sam da kvalitet prskalice za prst nije dobrog kvaliteta, pa može da se glasa i nekoliko stotina puta na biračkom mjestu F5. Obećali smo brda i doline, pa ćemo i ispuniti sve. Berancima ćemo da damo more za luku koju imaju, a Budvanima ćemo da ugradimo jednu planinu, kako bi im bio i zimski turizam razvijen. Ljubi vas i pokriva 'Who See' klapa”, dodao je Dedduh.

Ukoliko kotorski reperi osvoje nagradu, odnosno najveći broj glasova publike, imaće priliku da otputuju u Frankfurt, gdje se ceremonija dodjele nagrada održava, ali i da upoznaju ovogodišnju voditeljku Hajdi Klum. Pored toga, pobjednik “Best Adria Acta” automatski će biti nominovan i za “Best European Act” nagradu, gdje će se naći u konkurenciji sa pobjednicima iz ostalih regiona Evrope.

Za “Who See” možete glasati putem Internet stranice do nedjelje tačno u ponoć, a pobjednik će biti poznat već u ponedeljak 15. oktobra. Konkurencija klapi “Who See” su “Elemental”, “MVP”, “T.B.F.” i “Trash Candy”.

Bonus video: