Knez objavio album obrada etno pjesama: Zovu ga i iz Norveške

Prije nego što krene na promo turneju projekta “The Magic of Balkan”, snimiće video za jednu od pjesama - “Đelem, đelem”
6 komentar(a)
Nenad Knežević Knez, Foto: Arhiva "Vijesti"
Nenad Knežević Knez, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 10.10.2012. 10:33h

Dugonajavljivani album “The Magic of Balkan” Nenada Kneževića Kneza napokon je objavljen i to krajem prošle nedjelje. Na ovom projektu našlo se 15 obrada balkanskih hitova, a neke od njih Knez je izveo na svom nastupu za vikend u Parizu.

"Reakcije su bile pozitivne, zaista su ljudi bili oduševljeni pjesmama koje sam objavio na albumu 'The Magic of Balkan'. Na nastupu u Parizu nijesam promovisao čitav album, već samo nekoliko pjesama, čisto da vidim kako se ono što sam uradio sviđa publici tamo. Prezadovoljan sam odabirom kompozicija i prvim reakcijama publike i ovdje. Ono što mi sad preostaje je da krenem u promo kampanju.

Sastavio sam i odličan bend 'Balkan kan', tako da se već unaprijed radujem nastupima ne samo ovdje, već i širom Balkana. Planiram promocije u svim glavnim gradovima jugoslovenskih republika, a ima poziva čak i iz Norveške", ispričao je za Vijesti Knez.

Prije nego što krene na promo turneju projekta “The Magic of Balkan”, snimiće video za jednu od pjesama - “Đelem, đelem”.

"Spot će se snimati za pet-šest dana, a pubika će već za desetak imati priliku da ga vidi", obećava Knez.

Na pitanje, na koje od novih pjesama je publika u Parizu najbolje reagovala, odgovara:

"To su definitivno “Hopa cupa”, “Kad padne prvi sneg”, mada dobro su reagovali i na numere “Vlajna' i 'Dunave”. Tamo je bilo i veliko crnogorsko društvo, a njima se, ipak, najviše svidjela “Još ne sviće rujna zora”.

Album “The Magic of Balkan” za crnogorsko tržište biće objavljen pod etiketom Goratona, a uskoro će Knezovi fanovi moći da ga nađu u prodavnicama.

Bonus video: