Psy zove u pomoć za osvajanje Bilborda

Svi me tretiraju kao nekoga ko je osvojio zlatnu medalju. Opisuju me kao svjetski fenomen, pa u Koreji smatraju da predstavljam našu zemlju u novom svjetlu
56 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 09.10.2012. 19:35h

Trenutno najpopularniji reper na Youtube kanalu Korejac Psy, već dvije nedjelje se nalazi na drugom mjestu Bilbordove top liste. On je zato, putem svog profila na društvenoj mreži Twitter, zamolio obožavatelje da mu pomognu u osvajanju prvog mjesta, na kojem se sada nalazi američka pjevačica Rijana.

“Slušajte SVI! Pomozite mi da osvojim prvo mjesto Bilbord top liste! Kupite kopiju pjesme “Gangnam Style” i tražite je na radiju”, poručio je Psy, čija je pjesma na korejskom postala svjetski fenomen.

Ovaj reper odlučio je da uskoro obraduje publiku novim singlom koji će biti na engleskom jeziku, prenosi BBC. Rad na pjesmi Psy je počeo prije nedjelju dana i priznaje da je veoma teško napisati tekst.

“Drugi singl će biti na engleskom. Stvar je u tome što je preveliki pritisak, samim tim što mora nadmašiti 'Gangnam Style'. To je stvarno teško”, kazao je muzičar, koji je dostigao 350 miliona pregleda na Youtubeu.

“Problem je u tome što je moj muzički video popularniji od mene. To je trenutno veliki problem za mene, tako da prvo ja moram da nadmašim spot. Moram da posjetim Veliku Britaniju, da se promovišem na raznim mjestima, pokažem ko sam i šta sam uradio tokom 12 godina karijere u Koreji”, ispričao je Psy. Njegova popularnost u domovini ipak je neprevaziđena, što i sam muzičar potvrđuje.

“Svi me tretiraju kao nekoga ko je osvojio zlatnu medalju. Opisuju me kao svjetski fenomen, pa u Koreji smatraju da predstavljam našu zemlju u novom svjetlu”, objasnio je kroz osmijeh.

Galerija

Bonus video: