Singl Marije B među 10 najboljih u regionu

Posljednje dvije godine Maria B bila je jedan od headlinera hip-hop festivala Asfaltiranje. Prepoznatljiva je i po saradnji sa bendom Who See
0 komentar(a)
Ažurirano: 07.10.2012. 17:39h

Novi singl koji je uradila crnogorska pjevačica Maria B (Marija Božović) nakon samo nedjelju dana premijernog emitovanja na MTV kanalu našao se na listi 20 najboljih spotova iz regiona.

Kao new entry singl se pozicionirao na desetom mjestu "Domaćice", MTV regionalne liste hitova, a da bi napredovao ka vrhu potrebna mu je podrška publike, koja može glasati na internet stranici http://www.mtv.rs/top-liste/domacica.

Prvu poziciju ove nedjelje na MTV top listi regionalnih hitova "Domaćica", zauzeo je slovenački mladi bend “Trash candy” sa numerom “Remember” sa kojom najavljuju skori izlazak novog albuma.

Muziku za singl “Misbehave”, kombinaciju hip hopa i r'n'b –a sa primjesama soula, napisao je hip-hop muzičar Skaj Vikler, bitove osmislio MC Rhino, dok je autor teksta sama Maria B.

Reditelj i producet spota je Vladimir Toni Pendo, dok je za kameru bio zadužen njegov brat Danilo Pendo. U spotu se pored mlade umjetnice pojavljuje i njen kolega DJ Relja , a scenario, koreografiju u spotu osmislila je Maria uz pomoć njene sestre Jelene Božović.

Posljednje dvije godine Maria B bila je jedan od headlinera hip-hop festivala Asfaltiranje. Prepoznatljiva je i po saradnji sa bendom Who See, ovogodišnjim nominovanima za MTV Best Adria Act.

Sa Noyzom i Dedom je snimila hit singlove "Bar- Bari" i "Reggeaton Montenegro" za njihov aktuelni album “Krš i drača”.

Maria B do sada je izdala jedan album neobičnog naziva Bez najave.

Bonus video: