Podgoričani uživali u svirci Kerbera

"Nisam ja Gile. To je onaj čupavi, ružni pjevač Električnog orgazma. Ja sam Gale - ispravio ih je Goran Šepa Gale"
184 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 04.10.2012. 15:33h

Grupa Kerber nakon više od deceniju i po se družila sa podgoričkom publikom, i to u lokalu Buda bar. Iako već odavno važe za "zvijezde", Kerberovci nijesu, poput većine svojih kolega kasnili, već su svoj nastup počeli tačno u dogovoreno vrijeme i to numerom "Hteo bih".

Zatim se publici koja je došla u velikom broju, zahvalio se pjevač Kerbera, i i odmah zapjevao "Nebo je malo za sve".

Vjerni fanovi svih generacija sa njima su u jedan glas pjevali i "Kada sanjam", "Bolje da sam druge ljubio", "Kad ljubav izda", "Na raskršću", "Sanjam", "Medena", "Čovjek od meda", a publiku je posebno obradovao jedan od njihovih najvećih hitova - "Ratne igre".

Tokom ranijih nastupa sa sa Najdom iz Smaka, pjevač nije u Podgorici izvodio posljednju objavljenu numeru Kerbera - “Sveti Nikola”, pa je publika preksinoć po prvi put čula uživo.

Uz informaciju da rade na novim pjesmama, Gale je odlučio da koncert završe numerom "Posljednja", međutim publika je željela da se druženje sa Kerberom nsatavi.

"Gile, mi te volimo, Gile, mi te volimo" vikala je publika nakon što je vokal Kerbera najavio kraj koncerta, a onda se on obratio glasnoj masi:

"Nisam ja Gile. To je onaj čupavi, ružni pjevač Električnog orgazma. Ja sam Gale - ispravio ih je Goran Šepa Gale. otpjevaviši na bis pjesmu "Mama, tata", dok je pratećim vokalima dozvolio da interpretiraju "Nikad ponovo".

"Zahvaljujem se svima koji su pjevali sa nama večeras. Hvala i onima što nijesu pjevali, jer ako i ništa nijesu naučili makar nijesu zviždali" bile su riječi kojima je Gale želio po drugi put da se oprosti od publike.

Međutim, njihovi fanovi nijesu mogli zamisliti da koncert niške grupe prođe bez njihovog velikog hita "Hajde da se volimo", pa su pokazali Galetu, da iako su mu promašili ime, tekst pjesme savršeno znaju od početka do kraja.

Međutim, Gale je ipak za drugi bis odabrao baladu "Pronađi mesto (Zapis)", kao numeru koja, kako je kazao, odlično opisuje današnje vrijeme, da bi tek onda ispunio svima želju i otpjevao "Hajde da se volimo".

Više od dva sata Kerberovih hitova i dva bisa publici nijesu bila dovoljna, aplauzi i povici nastavili su se i nakon jednog sata poslije ponoći, međutim, DJ je sa svog miks pulta presudio, pustio glasno muziku i na taj način obilježio kraj koncerta.

Gale je još na početku primijetio da su u prvim redovima uglavnom žene, a među fanovima Kerbera bio je i premijer Igor Lukšić.

Galerija

Bonus video: