Who See 6. oktobra u Podgorici: Ovo je naš veliki koncert

“Spremili smo produženi repertoar. Radićemo neke stvari sa prvog albuma koje nismo baš često izvodili"
116 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 02.10.2012. 07:06h

Kotorska klapa “Who See”, još jednom će obradovati fanove u Podgorici i nastupiti na krovu KIC-a “Budo Tomović”, u subotu, 6. oktobra. Čuveni reperski dvojac ovoga puta najavio je nešto drugačiji repertoar, koji će kako su kazali trajati duže, a nadaju se da će se podgoričkoj publici pridružiti i obožavaoci njihovog djela i iz drugih gradova.

“Nadamo se da će doći ljudi iz ostalih gradova, jer ovo je naš “veliki koncert”. Svirke koje smo do sada radili kroz Crnu Goru, posjećivala je miješana ekipa iz svih gradova, valjda tako bude i sad”, kazali su Mario Đorđević i Dejan Dedović.

“Spremili smo produženi repertoar. Radićemo neke stvari sa prvog albuma koje nismo baš često izvodili. I naravno stvari sa 'Krš i drača' albuma, među kojima su i 'Reggaeton Montenegro', 'Bar Bari', 'Nije preša' i druge”, otkrivaju oni i dodaju da će na nastupu gostovati svi sa kojima su sarađivali na drugom albumu izuzev Đorđeta Miljenovića poznatijeg kao Wikluh Sky i Puraševića, jer su zauzeti stvaralaštvom.

U slučaju kiše, članovi “Who See” klape, obećavaju da će doći do promjene lokacije, ali ne i odlaganja.

“Nadamo se da će nam vremenski uslovi ići na ruku, da ne toči to po ozvučenju, koje je pripremljeno, da to puca... Ipak, ako nam ne budu meteorolozi sa televizije naklonjeni postoji plan B, a to je Velika sala KIC-a”, kažu reperi, koji su nominovani za ovogodišnju MTV nagradu “Best regional Act”.

“U toku je glasanje gdje će nas, kao i uvijek podržati fanovi koji su nas držali na broju nekoliko sedmica sa spotom za 'Reggaeton Montenegro' na nekoliko renomiranih top-lista”, dodali su Dedduh i Noyz.

Karte za nastup će se od 2. oktobra prodavati na biletarnicama KIC Budo Tomović i koštaće pet eura. U međuvremenu za “Who See” klapu možete glasati na adresi adria.mtvema.com/artists/who-see, a kako su Kotorani naglasili na svojoj Facebook fan stranici, broj glasanja je neograničen.

Galerija

Bonus video: