Nakon svirke u Maksimusu, Emeli i Adam će se vjenčati u Crnoj Gori

Sande je već godinama u vezi sa Nikšićaninom Adamom Guraginom, a početkom godine objavila je da su se vjerili
111 pregleda 9 komentar(a)
Ažurirano: 08.09.2012. 10:07h

Emeli Sande, jedna od trenutno najpopularnijih britanskih pjevačica, nastupiće u četvrtak, 13. septembra u kotorskoj diskoteci Maximus.

"Iako zvuči nevjerovatno, ali u saradnji sa Montenegro film festivalom omogućili smo da ulaz za ovaj koncert bude slobodan. Zato vas očekujemo u velikom broju, da zajedno uživamo u nesvakidašnjem događaju za Crnu Goru”, saopšteno je iz Maximusa, uz napomenu da će sa Emeli nastupiti DJ Dom Servini Wah Wah iz Londona, a da program počinje u 23 sata.

Škotska pjevačica Emeli Sande (25), koja ima ugovor sa Virgin Recordson, objavila je hit singlove "Read All About It" i "Next to Me", a njen album “Our Version of Events” došao je do vrha britanske top liste. Nastupila je i na otvaranju i na zatvaranju ovogodišnjih Olimpijskih igara, a prije nego što se proslavila i kao izvođač, napisala je hitove za mnoge zvijedze poput Suzan Bojl, Leone Luis i Čeril Kol.

Škotska zvijezda istetovirala na grudi ime Crnogorca >>>

Sande je već godinama u vezi sa Nikšićaninom Adamom Guraginom, a početkom godine objavila je da su se vjerili. Upoznali su se, kako je ranije kazala britanskim medijima, kada su zajedno studirali u Aberdinu.

"Adam je podvodni biolog, ali veoma cijeni muziku i voli da sluša moje pjesme. Ono što napišem uvijek prvo njemu pokažem. Ipak, nije muzikalan. Pokušala sam da ga naučim da svira klavir, ali je bio nestrpljiv, pa sam odustala”, ispričala je pjevačica koja je na grudima uradila tetovažu na kojoj piše “Volim te, Adame”, na crnogorskom jeziku.

Prema nezvaničnim informacijama Vijesti, Emeli i Adam će se vjenčati u Crnoj Gori. Nakon medenog mjeseca pjevačica će otići na turneju po SAD, koja započinje 8. oktobra.

Bonus video: