Rita Ora dolazi na Kosovo da pjeva u rodnom mjestu

"Nisam neka kuvarica, ali moja majka pravi najbolju pitu sa spanaćem. To je moje omiljeno jelo, ne zvuči ekstravagantno, ali je veoma ukusno", kazala je Rita
17 komentar(a)
Ažurirano: 27.08.2012. 19:33h

Rita Ora, britanska r'n'b pjevačica i glumica albanskog porijekla, održaće svoj prvi koncert na Kosovu na poziv predsjednice Atifete Jahjage. Pjevačica će se, kako je otkrila u razgovoru za BANG Showbiz, vratiti u mjesto svog rođenja da proslavi stogodišnjicu nezavisnosti Albanije.

Pjevačica je sa svojim roditeljima napustila Kosovo još kao beba, prije nego je napunila jednu godinu, na početku ratnih sukoba u bivšoj Jugoslaviji, a vratiće se svojim korijenima po prvi put od kada je postala poznata.

"Svraćala sam tamo često preko ljeta, ali nisam dolazila evo već tri godine. Ono što najviše volim na Kosovu su ljudi, oni vole život i uživaju u njemu i podržavaju me od početka moje karijere, što mi mnogo znači", kazala je pjevačica.

Ona je posebno istakla da jedva čeka da je počaste njenim omiljenim jelom - pitom sa spanaćem.

"Nisam neka kuvarica, ali moja majka pravi najbolju pitu sa spanaćem. To je moje omiljeno jelo, ne zvuči ekstravagantno, ali je veoma ukusno", kazala je Rita.

Njen debi album "Ora" objavljen je juče, a pjevačica je najpoznatija široj javnosti po tome što je predstavljala Veliku Britaniju 2009. na Eurosongu. Najpoznatiji njen hit je “How We Do (Party), a Ora je inače jedna od perjanica etikete repera Džej Zija “Roc Nation”.

Bonus video: