Prodata trećina karata za Balaševića

Organizatori su naveli da će domaćim posjetiocima obezbijediti prevoz iz gotovo svih gradova
8 komentar(a)
Đorđe Balašević, Foto: Facebook
Đorđe Balašević, Foto: Facebook
Ažurirano: 25.08.2012. 08:01h

Trećina ulaznica, njih oko tri hiljade za “Osmijeh se vratio u moj grad”, dvodnevni događaj u Podgorici u okviru kojeg će biti održan koncert (15. septembar) srpskog kantautora Đorđa Balaševića, kao i crnogorska premijera njegovog filma “Kao rani mraz” (16. septembar), do sada je prodata, otkrili su organizatori.

Prema njihovom saopštenju, još hiljadu ulaznica rezervisale su agencije iz regiona koje planiraju da fanove Balaševića iz susjednih zemalja dovedu na Stadion malih sportova. Organizatori očekuju devet hiljada posjetilaca.

Ilija Kaluđerović, član organizacije koja stoji iza ovog događaja, je otkrio da je u pretprodaji ostalo još malo ulaznica za “fan pit”, dok onih za parter ima još u solidnoj količini. Prva serija ulaznica za tribine je rasprodata.

Prema njegovim riječima, iz gotovo svih gradova u Crnoj Gori biće organizovan prevoz na koncert, a počela je i prodaja ulaznica i u drugim gradovima osim Podgorice. Detaljnije informacije o prodajnim mjestima, kako kaže Kaluđerović, zainteresovani mogu potražiti na Facebook stranici “Osmijeh se vratio u moj grad”.

Prema informacijama na sajtu booking.me, ulaznice za parter, samo za koncert koštaju 19 eura, a za koncert i film 23 eura. Ulaznice za fan pit, za koncert i film, koštaju 28 eura.

Bonus video: