Tina Tarner večeras u Budvi, oduševila se Kotorskim zalivom

Kraljica rokenrola je odsjela u luksuznom hotelu Forza Mare koji se nalazi na donjem putu u Dobroti
71 pregleda 12 komentar(a)
Ažurirano: 23.08.2012. 14:53h

Legendarna američka pjevačica 73-ogodišnja Tina Tarner, danas oko 14 časova napustila je Kotor gdje je jednom od 100 najvećih jahti svijeta Lady Marina doputovala preksinoć iz Dubrovnika. Sa društvom iz Švajcarske, nakon Kotora, zaputila se ka Budvi, tačnije na moru u blizini Svetog Stefana gdje će ostati do večeras, kada napušta Crnu Goru i nastavlja putovanje na Hvar.

Kraljica rokenrola je odsjela u luksuznom hotelu Forza Mare koji se nalazi na donjem putu u Dobroti.

Tarnerova je u društvu od oko desetak prijatelja iz Švajcarske večerala na terasi ovog hotela na obali mora, na meniju su bili morski specijaliteti, a za dezert je probala čuvenu "tortu moskva snit".

Tina Tarner u Kotoru! >>>

Jutros je pomoćnim brodićem jahte krstarila zalivom, tačnije do Perasta i ostrva Gospa od Škrpjela i Sveti Marko.

Iz hotela Forca Mare je "Vijestima" rečeno da je Tarnerova oduševljena Kotorskim zalivom, te da je bila veoma srdačna, bez velikih prohtjeva, osim što je izričito zahtijevala potpunu diskreciju i da je ne uznemiravaju novinari i fotografi jer je na odmoru.

Hotel Forca Mare, jedan od najluksuznijih objekata te vrste na Mediteranu iz renomirane Luxury Group, nedavno je posjetila i porodica meksičkog multimilijardera Karlosa Slima (Carlos Slim). Gost hotela nedavno je bio i doskorašnji trener Barselone, Pep Gvardiola.

Prošle godine su u Forza Mare boravile i poznate ličnosti kao što su Bijons (Beyonce) i Džej Zi (Jay Z), Roberto Kavali (Roberto Cavalli) i familija Nataniela Rotšilda (Nathaniel Rothschild).

Iz menadžmenta tog hotela ranije je saopšteno smatraju da posjete ličnosti takvog renomea, doprinose promociji hotela Forca Mare, cijelog primorja i države Crne Gore.

Bonus video: