gošća forca mare

Tina Tarner u Kotoru!

Prošle godine su u “Forza Mare” boravile i poznate ličnosti kao što su Bijonsi i Džej Zi, Roberto Kavali i familija Nataniela Rotšilda
384 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 23.08.2012. 13:43h

Legendarna američka pjevačica, 73-ogodišnja Tina Tarner, sinoć je viđena u kotorskom hotelu “Forza Mare”, koji se nalazi na donjem putu u Dobroti. Iz hotela sinoć nijesu željeli da potvrde, ali ni da demantuju da je jedna od najvećih svjetskih muzičkih zvijezda, kraljica rokenrola odsjela u tom hotelu.

Ispred hotela je bilo vidno obezbjeđenje, kao i luksuzna auta, a nekoliko gostiju hotela potvrdilo je “Vijestima” da je Tarner odsjela u tom hotelu. Sagovornik “Vijesti” kazao je da Tarnerovoj društvo pravi oko desetak ljudi, pretpostavlja se prijatelja.

Kako "Vijesti" saznaju, Tarner je u Kotor došla juče u kasnim popodnevnim satima iz Dubrovnika jahtom “Lady Marina” koja je usidrena u kotorskoj luci. Jedna od 100 najvećih jahti na svijetu, u vlasništvu švajcarskog milijardera Serđa Mantegaca, izgrađena je 1999. godine u Holandiji. Prima 12 ljudi, a na njoj radi 14 članova posade.

Sinoć oko 22 sata ispred jahte viđen je vlasnik hotela “Forza Mare” Bojan Joketić sa svojim vozilom, kapetan jahte i nekoliko momaka obezbjeđenja.

Hotel “Forca Mare”, jedan od najluksuznijih objekata te vrste na Mediteranu iz renomirane Luxury Group, nedavno je posjetila i porodica meksičkog multimilijardera Karlosa Slima. Gost hotela nedavno je bio i doskorašnji trener Barselone Pep Gvardiola.

Prošle godine su u “Forza Mare” boravile i poznate ličnosti kao što su Bijonsi i Džej Zi, Roberto Kavali i familija Nataniela Rotšilda.

Iz menadžmenta tog hotela ranije je saopšteno da posjete ličnosti takvog renomea, doprinose promociji hotela “Forca Mare”, cijelog primorja i države Crne Gore.

Preporučujemo za Vas