Refresh: Tiga "vrtio", podijum podrhtavao

Za desetak minuta podigao je raspoloženje publike, koja je pratila ritam muzike, plesom, glasom i rukama u vazduhu
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.08.2012. 15:45h

Prvo veče tradicionalnog festivala „Refresh“ okupilo je veliki broj ljubitelja elektronske muzike. Pred morem fluorescentnih naočari, narukvica i ostalih pratećih detalja koji su karakteristični za ovakve manifestacije, ploče je zavrteo čuveni kanadski DJ Tiga. Kako je sam kazao, njegovi fanovi bi mogli da ga vide i u nekom drugom gradu Crne Gore, možda i sledeće godine.

„Naravno, samo treba neko da me pozove. Volio bih da se vratim ovdje. Za neka mjesta ne možeš da pretpostaviš kakva su dok ih ne posjetiš, a nakon što sam vidio Crnu Goru, volio bih da se vratim“, kazao je Tiga, kojem se u Kotoru najviše dopao zamak i osvjetljenje grada.

U razgovoru neposredno prije nastupa, Tiga je objasnio šta očekuje od publike u Maximusu.

„U dens kulturi ljudi samo žele da se zabave. I ja to želim. Nekoliko puta sam gostovao u Srbiji, takođe i u Italiji, pa očekujem da će večeras biti mješavina. Malo kao u Italiji, a malo kao u Srbiji. Kao DJ brzo osjetiš šta se događa, potrebno ti je samo nekoliko minuta“, kazao je Tiga, a nešto oko dva sata i dokazao.

Za desetak minuta podigao je raspoloženje publike, koja je pratila ritam muzike, plesom, glasom i rukama u vazduhu, a u pojedinim momentima se moglo osjetiti i podrhtavanje podijuma, zbog ujednačenog skakanja publike.

Prve večeri muziku za Kotorane, birao je DJ Simon iz Sombora, kao i Vlado Marković koji je publiku na nogama držao do ranih jutarnjih časova. Svojih „pet minuta“, prve večeri dobio je i Vesko Vujović, koji je pobijedio na konkursu „Refresh DJ Superstar“.

Galerija

Bonus video: