Planule sve karte za Džibonija u Tivtu

Ljubitelji muzike popularnog Džiba tako se još samo mogu nadati da će neko od onih koji su već rezervisali karte odustati
171 pregleda 14 komentar(a)
koncert Džiboni, Foto: Luka Zeković
koncert Džiboni, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 08.08.2012. 09:25h

Karte za koncert jednog od najpopularnijih muzilara sa prostora eks-Jugoslavije, hrvatske mega-zvijezde Zlatana Stipišića Gibonnija i makedonskog gitariste Vlatka Stefanovskog koji će se 22.avgusta održati u Tivtu, već su rasprodate ili rezervisane.

Ljubitelji Džibonijeve muzike tako se još samo mogu nadati da će neko od onih koji su već rezervisali karte odustati, pa će se na taj način naći među samo 1.150 sretnika koliko ih, uz postavljanje pomoćnih sjediša, može primiti ljetnja pozornica u Tivtu na kojoj će se održati koncert.

„Još od objavljivanja programa naše ljetnje manifestacije 'Purgatorije' 1.jula, počela je rezervacija i prodaja karata za sve prorame, pa tako i za koncert Gibonnija. Moram se pohvaliti da smo samo na osnovu objave tog programa, bez centa potrošenog za dodatnu reklamu, sve raspoložive karte za Gibonnija rezervisali ili prodali još prije skoro mjesec dana.“- kazala je „Vijestima“ juče tim povodom direktorica Centra za kulturu Tivat Milena Radojević.

Ona je pozvala sve koji su rezervisali karte da ih najkasnije do 14.avgusta i preuzmu na biletarnici Centra za kulturu jer će u protivnom one biti stavljene u slobodnu prodaju. Sudeći po listama čekanja koje su već formirane, ako i bude nepreuzetih karata koje inače koštaju 10 eura, one će „planuti“ za samo par minuta.

Radojević je istakla da karte za Gibonnijev koncert nisu dijeljene nijednom od sponzora manifestacije „Purgatorije“, dok je nešto preko 100 komada dobio osnivač Centra za kulturu i glavni finansijer „Purgatorija“ – Opština Tivat za potrebe svog protokola.

Bonus video: