Autogeni trening: Svirati u Beranama je isto kao i bilo gdje na planeti

Treća noć “Ivangrad festa” rezervisano je za hip hop
1 komentar(a)
autogeni, Foto: Aleksandar Ratković
autogeni, Foto: Aleksandar Ratković
Ažurirano: 03.08.2012. 07:01h

Drugo veče "Ivangrad festa" je i pored hladne noći, okupilo ljubitelje rok muzike sa sjevera.

Publiku su na samom početku manifestacije brzim ritmom zagrijali članovi podgoričkog benda “Zoon politkon”, koji su nagrađeni ovacijama, naročito tokom izvođenja pjesme “Brate moj”.

Njih je na bini oko 22 sata zamijenio sastav “Demodemolss”, nakon kojih su po drugi put u Crnoj Gori nastupili članovi benda “Verka” iz Makedonije.

"Prije nepuna dva mjeseca smo u okviru naše turneje na ex – Yu prostoru gostovali u Podgorici, pa eto valjda je neko bio zadovoljan pa su nas pozvali i ovdje da nastupamo”, kazao je nakon svirke bubnjar, Vlatko Gjorgievski – Dalton.

On je dodao da su mu se veoma svidjeli bendovi koji su nastupali prije njih i poručio im da nastave sa radom.

Na kraju večeri, beranskoj publici po prvi put se predstavio i “Autogeni trening”, čiji su članovi ostali na sceni do dva sata poslije ponoći.

“Nema veze što smo ovdje prvi put. Svirati u Beranama je kao i na bilo kojem drugom mjestu na planeti. Zašto bi ovo bilo mimo svijeta”, objasnio je Bojan Bojanić.

Treća noć “Ivangrad festa” rezervisano je za hip hop, pa će večeras, nakon “Prefixa” rime sa scene “bacati” sastav “Barska 100ka” (Dvorska Luda, Joe Shua Kizz, Darzee) i kotorska klapa “Who See”.

Bonus video: