Promocija "Durmitor eko arta", nastupaju Lady Jelena, Mira i Rambo

Ulaznice za koncert na otpadu Balijače u Podgorici mogu se platiti i starim gvožđem. Rashodovani šporet ili mašina za veš omogućuju ulaz za više ljudi
106 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 31.07.2012. 09:07h

Povodom prve “Durmitor Eko Art” manifestacije, koja će se održati na Žabljaku od 15. do 19. avgusta, večeras će se održati promotivni koncert na otpadu “Otpadaš” kod aerodroma Golubovci. Pored Ramba Amadeusa i Mire Bebe Dobrković iz cirkusa “Ludifico”, koja će i otvoriti veče u 20 sati, publiku će zabavljati i beogradska kantautorka Jelena Petošević, poznatija kao Lady Jelena.

"Ideja mi djeluje vrlo interesantno, s obzirom na to da se koncert organizuje na otpadu, ali nisam baš puno upućena u detalje i ne znam kako će sve finalno izgledati. Sa mojom drugaricom Anom, koja organizuje događaj, i ranije sam radila nešto slično sa, da tako kažem, đubretom. Tada smo pravile razne stvari od već iskorišćenih i to je super ideja", objasnila je Lady Jelena.

Ona dodaje da će tokom nastupa njena prijateljica biti zadužena za video-radove.

"Što se tiče pjesama imam jednu ekološku, koja je veoma simpatična i koju izvodim na gitarici. Rekla bih da je više duhovita nego edukativna", priča ona.

"Što se tiče pjesama imam jednu ekološku, koja je veoma simpatična i koju izvodim na gitarici. Rekla bih da je više duhovita nego edukativna", priča ona

"Neću izvesti sve što inače radim, jer je ovo sasvim drugačije. Voljela bih da bude vezano za ekologiju, pa moram da izvedem nešto najbliže tome", kaže za "Vijesti" Jelena Petošević.

Ona će nakon večerašnjeg koncerta gostovati i na Žabljaku u okviru manifestacije koju promoviše.

"Svakako ću ići na Žabljak od 15. do 19. avgusta, pa ćete me vidjeti ponovo, jer ću učestvovati u raznim aktivnostima", rekla je Lady Jelena.

Njen prvi nastup u Crnoj Gori je ustvari uvod u koncert koji će večeras na otpadu održati Svjetski Kilo Car.

Lady Jelena Foto: Facebook

"Pratim Ramba Amadeusa i njegovu muziku. I ja jedva čekam da vidim njegov koncert”, kaže uz osmijeh Petošević, koja zbog obaveza nakon Žabljaka neće posjećivati Crnu Goru.

"Nažalost, ovog ljeta neće biti drugih nastupa u Crnoj Gori, pošto sam trenutno preokupirana radom na albumu u Beogradu”, objašnjava ona.

“Radim pjesmu po pjesmu i kada sakupim dovoljno muzike za album, on će biti gotov. Nadam se sljedeće godine, možda čak i krajem ove”, otkrila je ona.

Kilo bakra za Kilo Cara

Svjetski Kilo Car je izašao u susret publici koja nije u mogućnosti da plati ulaznicu po cijeni od pet eura, pa je na svojoj Facebook stranici objavio interesantan predlog za kompenzaciju.

"Sredili smo da se ulaznice za koncert na otpadu Balijače u Podgorici mogu platiti i starim gvožđem. Rashodovani šporet ili mašina za veš omogućuju ulaz za više ljudi.

Rashodovani nakovanj takođe, mada njega je teško rashodovati", predložio je Rambo Amadeus rješenje za “family paket” karte.

"Dakle, 1 kg bakra, ili 5 kg aluminijuma, ili akumulator, ili ko je jak 25 kg gvožđa”, dodao je on.

Organizatori su za večerašnji koncert obezbijedili i besplatan prevoz, koji će putnike od 20 sati prevoziti od Trga Božane Vučinić.

Putnici koji nemaju gvožđe pri ruci će u autobusu moći da kupe kartu za pet eura. Rambo će nastupati od 22 sata, dok nastup Jelene Petošević počinje sat vremena ranije.

Prije nje Mira Beba Dobrković će izvoditi akrobacije na svili.

Galerija

Bonus video: