Regina: U Crnoj Gori smo kao kod kuće

"Glavni akter spota nije izabran zbog toga što liči na Aca, prosto desilo se da podsjeća na njega"
92 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 28.07.2012. 08:15h

Grupa Regina promovisala je spot za numeru "Hvala bogu" s aktuelnog albuma "Kad poludimo" koji je nedavno objavljen.

Glavna uloga povjerena je mladoj manekenki Katarini Glumac, dok maneken u spotu podsjeća na osnivača Regine i autora svih pjesama Aleksandra Čovića.

"Glavni akter spota nije izabran zbog toga što liči na Aca, prosto desilo se da podsjeća na njega. To sam i ja tek sad primijetio", priznao je Bojan Milićević, bubnjar Regine.

Pored kadrova u kojima se pojavljuju akteri priče, iskorišćeni su i oni snimljeni na promociji grupe Regina kod Terazijske česme u Beogradu.

"Lokacija je bila fenomenalna, kao i sama promocija, zato nam je bilo žao da ne iskoristimo kadrove za spot. A i lijepo se vežu sa samom pričom", priznaje Milićević.

Ovom pjesmom Regina najavljuje početak koncertnih aktivnosti po velikim gradovima bivše Jugoslavije, a Bojan obećava da neće preskočiti ni Crnu Goru.

"Već smo javno izjavljivali da se u Crnoj Gori osjećamo kao kod kuće. Bukvalno. Naravno da želimo da sviramo u Crnoj Gori jer su neka od naših najboljih gostovanja bila kod vas. Jedva čekamo, druženje sa publikom. Nedavno smo imali jedan promotivni klupski nastup u Podgorici koji je odlično prošao i ako je album tek objavljen, publika je znala neke naše nove pjesme", zaključuje Milićević.

Bonus video: