Ivangrad Fest: Muzika za svačiji ukus

Boravak u kampu neće se naplaćivati, a nalaziće se u Limskom parku u centru Berana u blizini istoimenog hotela
6 komentar(a)
Ažurirano: 26.07.2012. 09:25h

Zbog velike zainteresovanosti publike, organizatori “Ivangrad Festa” su, kako sami kažu preko noći uspjeli da obezbijede prostor za kampere i bajkere tokom ove manifestacije.

Boravak u kampu neće se naplaćivati, a nalaziće se u Limskom parku u centru Berana u blizini istoimenog hotela, na čijem platou se i održava “Ivangrad Fest”.

Organizatori su u međuvremenu objavili i konačan spisak izvođača i njihov raspored, po kojem se može zaključiti da je ispoštovan veliki broj muzičkih žanrova, te da će se za svakoga naći ponešto.

Tako će prvo veče, zakazano za 1. avgust u 21 sat otvoriti Duško Vujović, nakon kojeg će pred publikom u Beranama nastupati Aleksandra Vujović, Draško Đukić, kao i bendovi “Crveno i crno” i “Mikrokozma”. Zvijezda večeri Rambo Amadeus, kako nalažu nepisana pravila ovakvih manifestacija, nastupa posljednji i to tačno u ponoć.

Drugo veče “Ivangrad Festa” počeće pola sata kasnije, a proteći će u znaku podgoričkih bendova “Zoon politikon”, “Demodemolls” i “Autogeni trening”, nakon kojih će se crnogorskoj publici predstaviti sastav “Verka” iz Makedonije.

Treće veče posebno će obradovati ljubitelje crnogorske hip hop muzike, jer će nakon benda “Prefix”, nastupati “Barska 100ka” (Dvorska luda, Joe Shua Kizz, Darzee) i kotorska klapa “Who See”.

Ulaz za sve tri večeri je slobodan.

Bonus video: