Маraja Keri je srećna, dobiće 18 miliona jer će razmišljati ko ima talenat

Kerijeva će postati najplaćeniji muzički sudija ikada sa nevjerovatnih 18 miliona dolara i to jer će godinu dana će promatrati i birati talente u muzičom šou "Idol"
59 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 24.07.2012. 09:43h

Prema pisanjima "Us Magazina" pjevačica Maraja Keri biće najplaćeniji član sudijskog tima u svim dosadašnjim muzičkim emisija, s obzirom na to da je dobila 18 miliona dolara da bude dio "Američkog Idola".

Amerika je spremna da ponudi rekordnu sumu i na taj način Maraju izdigne iz čitavog muzičkog svijeta, kao najkompetentniju da sudi ko ima talenat.

"Maraja će dobiti 18 miliona dolara za samo godinu dana u "Idolu". To će biti rekordna suma", rekao je izvor.

Manji honorar od nje, u istoj emisiji, imala je pjevačica Dženifer Lopez, "tek" 12 miliona dolara.

Dok je Kristina Agilera dobila 10 miliona za treću sezonu emisije "The Voice", a Britni Spirs 16 miliona za "Iks faktor".

Zašto su one dobile manje od Maraje, nijesu su bunile još uvijek.

A nije se ni Maraja bunila za sumu koja joj je ponuđena, već se sa zadovoljstvom odmah oglasila.

Kerijeva je juče potvrdila da će biti dio muzičkog šoua, što i nije bilo čudno da je pristala. Kaže da će se zabavljati dok bude tražila talenat.

"Kao pjevačica, tekstopisac i producent zabavljaću se dok nalazim nove talente. Trenutno sam u studiju, radim na novom albumu, tačnije na numeri "Triumphant" koja će biti gotova početkom sledećeg mjeseca. Ne mogu da dočekam da svu pozitivnu energiju usmjerim u šou koji je globalni fenomen", izjavila je pevačica.

Samo ostaje pitanje kako je to Maraja sigurna da će biti pozitivna. Možda je 18 miliona jedna od stavki koja gradi sigurnost.

Bonus video: