Crnogorski bendovi zadovoljni rasporedom na Demofestu

Član sastava “Indigo pop”, Boris Vuksanović, kazao je da je zadovoljan što njegov bend nastupa na kraju
0 komentar(a)
Ažurirano: 20.07.2012. 15:56h

Prema objavljenom rasporedu nastupa na banjalučkom “Demofestu”, koji će se održati od 26. do 28. jula na tvrđavi Kastel, podgorički bendovi “Indigo pop” i “Abzofran”, nastupaće prve večeri posljednji, odnosno druge večeri 11. po redu. Ovo je prvi put da su se među 29 bendova sa ex-Yu prostora na najvećem takmičarskom festivala za demo bendove, našla dva sastava iz Crne Gore.

Član sastava “Indigo pop”, Boris Vuksanović, kazao je za “Vijesti” da je zadovoljan što njegov bend nastupa na kraju.

“To je sjajno! Jedino je problematično što nam je tonska proba u 8.30 ujutro, jer onaj ko posljednji nastupa ima prvi probu. Mimo toga je odlično. Imamo iskustvo od prošle godine, po kojem kada počne nastup demo bendova narod tek dolazi, pa se do kraja nastupa tačno kada mi sviramo sve napuni, pred nastup zvijezda revijalnog programa”, objasnio je Vuksanović, čiji je bend učestvovao na ovom takmičenju i prošle godine i osvojio nagradu za četvrto mjesto.

On je dodao da se spremnost njegovog benda ne dovodi u pitanje i podsjetio da će izvesti numere “Instant anđeo” i “Superfunk”.

Standardna muzika koaja se forsira

Rasporedom nastupa zadovoljan je i Luka Bošković iz “Abzofrana”, koji će se sa svojim bendom, publici predstaviti pjesmama “Inner Fear” i “Princess Was a Whore”.

“Uglavnom smo do sada nastupali prvi ili posljednji, pa promjena prija”, ispričao je on ističući da nije previše pažnje obraćao na konkurenciju.

“Standardna muzika koja se tamo forsira svake godine. Ima par bendova koji su mi zapali za uho, ali nisam obraćao pažnju previše. Uglavnom to što tamo dominira mi se ne sviđa nimalo”, iskren je on.

Bonus video: