Darko Martinović pjeva na Ljetnjoj pozornici, a ne na trgu

"Problematična je namjera da se na Trgu kralja Nikole, na kojem su se donosile sve sudbonosne odluke u vezi sa Crnom Gorom “stavi nekakav Grand šou"
17 komentar(a)
Ažurirano: 19.07.2012. 08:26h

Koncert pobjednika takmičenja Zvezde Granda Darka Martinovića, protiv kojeg je 19 građana Cetinja potpisalo peticiju, biće održan 25. jula, na Ljetnjoj pozornici.

Potpisnici peticije su između ostalog iznijeli stav da je problematična namjera da se na Trgu kralja Nikole, na kojem su se donosile sve sudbonosne odluke u vezi sa Crnom Gorom “stavi nekakav Grand šou”.

Iz kabineta gradonačelnika prijestonice Cetinje, rečeno je da Trg kralja Nikole nikada nije ni bio u planu kao lokacija koncerta, te da će se pomenuti događaj odigrati gdje i svi ostali u toku mjeseca.

“Pokušaj pojedinaca, koji su minulih dana obmanjivali javnost – ne samo u vezi sa događajem, već i lokacijom održavanja koncerta, predstavljaju krajnje nekorektno i zlonamjerno djelovanje, kojim se nanosi šteta našem sugrađaninu Darku Martinoviću”, navedeno je u dopisu Opštine Cetinje.

"Teško je da se dezinformacije, koje su se prošlih dana pojavile u javnosti, mogu prokomentarisati na bilo koji drugi način, posebno kada se zna da je riječ o stanovnicima Cetinja, koji su jako dobro upoznati da će svi julski koncertni događaji biti održani na Ljetnjoj pozornici”, piše u dopisu.

U njemu je istaknuto i to da je u posljednje vrijeme na Dvorskom trgu jedino upriličena proslava 21. maja i to isključivo zbog 3D mapping projekcije na fasadi Dvora kralja Nikole.

Bonus video: